Fendt 510 - Lesce
Objavljeno: Pe Jul 25, 2014 10:49 am
Pozdravljeni, ni oglas, je pa opozorilio.
Vse, ki ste opazili oglas za Fend prikolico 510T, ki se prodaja v firmi v Lescah opozarjam, da je v nasprotju z opisom in obljubami, ki jih dajejo po telefonu, v zelo slabem stanju. Če iščete karkoli vsaj približno dobrega je vsaka pot za ogled izguba časa, denarja in živcev. Sam sem se namreč pred časom peljal pogledati. Slabe volje ni manjkalo, 3 ure časa in 30€ za bencin ni nič v primerjavi z jezo . Že zunanjost je polna poškodb, poškodovane oz manjkajoče luči, bravana streha, robovi, poškodovana od toče..., notranjost je še slabša (prebarvane stene in strop, obrabljena oprema...) Prodajalec pa začuden, kako nisem zadovoljen , ko mi je pa vse to povedal po telefonu
Zgodba o starem gospodu je zagotovo za lase privlečena, ker so na prikolici vidni ostanki nalepke neke firme, ki jo je očitno rentala oz ne vem kaj so z njo počeli, da je kakršna je...
Ker sem včeraj videl, da so oglas ponovno osvežili, ker je očitno in k sreči ni še nihče kupil, bi vas želel na stanje le opozoriti, sicer pa je vse stvar lastne presoje in želja posameznika...
Želim vam lepe počitnice!
LP Otzzi
PS
Admin, če objava ne sodi v to rubriko, jo prosim prestavi v primernejšo. Hvala!