Objavljeno: Po Apr 28, 2014 7:53 pm
Prvo vas vse lepo pozdravljam
kmalu bom položil izpit na temo "brunner kamp oprema" da ali ne.
Na vas se obracam s sledecimi vprasanji. S punco (kampirava 2, kupujeva za 2-4, hmm 6??) si posodabljava opremo.
Kar sva si letos zadala je nakup kamp kuhinjce in mize. Ok, pa zacnimo lepo po vrsti. Ogledujeva si opremo podjetja Brunner in podjetja camp4.
Cenovno je camp4 cenejsi za cca. 30%. Prvi problem nastane tukaj, katerega izbrati. Recimo da sva izbrala Brunner (znamka naju je preslepila), kaj izbrati sedaj? Zacnimo z mizo.
V enaki velikosti se mi pojavljata 2 modela:
BRUNER MERCURY SILVER GAPLESS
BRUNER MERCURY GAPLESS
edino razliko katero sem zapazil je barva in cena (20 EUR razlike?) Merkur ponuja prvo za kacijskih 54EUR, vsi portali ponujajo drugo pod nazivom prve po 80 EUR, v resnici je druga pri tretjem ponudniku 80 EUR???
enak problem nastane s kuhinjo:
katero vzeti, tisto ki ima nastavljive nogice ali tisto katera ima fiksne? Kaj predlagate glede na vase izkusnje? Spet so razlike v ceni ogromne glede na ponudnika. Vprasanje ki spada sem zraven...ali bo "mala" dovolj, ali dodava se 30 EUR in kupiva "taveliko" z odlagalno povrsino in koritom (katerega ne bova uporabljala). Ko odpres portale z rabljeno opremo, prodajajo vsi isti model (fiksne noge, tamali model...ali to pomeni da je premala in storasta?)
Vem da sem vse skupaj malo zakompliciral, vendar upam da je kdo izmed vas ze imel podobne probleme in jih vsaj delno resili?
Hvala in LP
Jan