Objavljeno: Sr Jun 13, 2012 5:54 am
cijene baš i nisu tak svega 10-15% skuplje...
primjerice prošle godine su prijatelji platili 21 dan u kampu oko 5500 kn... obitelj s troje djece (6, 4 i 1 godina), parcela prvi red do mora u neposrednoj blizini bazena...
Postojali su popusti koji su se zbrajali - npr. 11=10 i slično, tako da su oni boravili 22 dana, platili 20, pa neki popust na facebook prijatelj, pa neki popust na stari gost sa Solaris korisničkom karticom, pa HAK ili UKH... a ove godine svega toga nema - tako da su mome kolegi isti termin izračunali oko 12.000 kn s djecom!
tako da je solaris ispao preko 100% skuplji! za ne povjerovati! kolega je čak i pisao direktoru kojeg je tada upoznao u kampu i on mu je odgovorio da su cijene otišle svega 10-tak posto gore... na što je kolega rekao: - super - rezervirajte mi moju staru parcelu, dolazim na isti period s istom prikolicom, istom ženom i istom djecom i dignite slobodno onda 20% gore cijenu.... naravno da nema potvrdnog odgovora!
iskreno - to nije problem solarisa, ali ne znam kuda cijene lete - a više ne lete samo u nebo već lete u svemir... kada smo mi četveročlana obitelj - računali cijenu za ovu godinu u većini kampova dolazimo do cijene od 70-90 eura po danu... a već za 100 eura mogu rentati neki meni omraženi mobilhome... a o apartmanima po 30-tak eura u nekim mjestima da i ne govorim...
Ljeti kamp, zimi skijanje...