NAJEM PRIKOLICE (ISTRA ALI KRK)

Tukaj lahko objavite oglase za najem počitniških prikolic, avtodomov in mobilnih hišic

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: kaja

Brez avatarja
kaja je odsoten
kaja
Prispevki: 7

Objavljeno: Sr Maj 22, 2013 2:46 pm

Pozdravljeni. Najeli bi prikolico za dva meseca junij in julij ali pa julij in avgust. Prikolica naj ima 6 ležišč (lahko je prikolica tudi z manj ležišči, pa je v tem primeru še kakšno ležišče ali dva v predprostoru). Najamemo prikolico z elektriko, žarom in vodo na parceli. Super bi bilo, če je parcela toliko velika, da se lahko po domače povedano, še pred prikolico postavita kakšna dva ležalnika, da ne ležimo samo na plaži Zainteresirani prosim dopišite približno koliko je do kopalnic/straničš in pa morja.

Vse, ki se boste odzvali, bi lepo prosila, če zraven priložite sliko od notranjosti prikolice in pa parcele.

Hvala že vnaprej,
lep sončkast dan

Kaja

Odgovor Napisal/-a: Avtocamping

Brez avatarja
Avtocamping je odsoten
Avtocamping
Prispevki: 122

Objavljeno: Sr Maj 22, 2013 3:14 pm

Pozdravljeni.Mi imamo v kampu Medveja 3 prikolice in ena je še fraj mesec junij in julij,tako da če vas zanima se lahko kaj dogovorimo.Prikolica je adria 510 in z baldahinom in pred prikolico bo postavljen paviljonček 3x3 in ob prikolici kuhinja 1.5x1.5.Na parceli je tudi voda in je precej velika parcela na senčni legi čez cel dan in zelo mirni lokaciji.Od plaže trgovine in restavracije je oddaljenost 260m od wc-ja in tušev pa 60m.Pustite meil in vam lahko posljem eno sliko sam je od prejsnjega lastnika ko je bila prikolica v kampu v Savudriji in jo bomo ta vikend postavljali in dodatne slike bomo poslali,za ceno pa se treba dogovorit.Napišite koliko je odraslih koliko otrok,lp Damjan
info@avtocamping.si ali 040 238518

Odgovor Napisal/-a: kajbi

Brez avatarja
kajbi je odsoten
kajbi
Prispevki: 70

Objavljeno: Sr Maj 22, 2013 8:47 pm

avgusta bi lahko oddala mobilno hišico, pišite mi na kajbi2011@yahoo.com, da vam pošljem slike

Odgovor Napisal/-a: sined

Brez avatarja
sined je odsoten
sined
Prispevki: 177

Objavljeno: Če Maj 23, 2013 5:06 am

Pozdravljeni!
Mi oddajamo prikolico v kampu Uvala slana Selce. Imamo še prosto, jun., jul. in avg..
Prikolica je v senci od morja oddaljena 100m, od sanitarij pa 10m. V prikolici lahko bivajo 4 osebe plus v baldehinu 2 osebi. V baldehinu je urejena kuhinja (štedilnik, hladilnik, pribor in posoda). Pred baldehinom terasa,  tudi prostor za ležalnike.  Na parceli voda. V pikolici je tudi prenosna klima in TV. Pogled na morje.
Za več informacij mi lahko pišete na: sined392@gmail.com
sined2013-05-23 07:07:27

Odgovori