Pozdravljeni !
Kamp je zapustilo do sedaj 40 pavšalistov.-25%. Večinoma tisti ,ki so oddajali.Normalno saj ni več matematike.
Parcel za pavšale je tako še nekaj v gozdnem delu ,vendar menim ,da je usmerjenost kampa takšna ,da bodo tudi te slej ko prej oddane zapolnjene in ,da v bližnji prihodnosti pavšala v njihovih kampih na otoku ne bo možno dobiti.
Letošnjo leto imajo mobilne hiške ob vikendih polne.Večina avtodomarjev ,ki pride je novih gostov iz EU. Tukaj se pozna Valamarjevo oglaševanje.
Vsekakor so veliko naredili za varnost ,elektrika ,voda ,dostopnost-ceste,bloke za odpadke ,uredili okolico,parcele in jih tudi označili.Nove sanitarije v gozdnem predelu,kateri so 90% končani.Nova recepcija, zagrajen zunanji parkirni prostor..Skratka kamp je dobil nekakšno podobo in urejenost -posebej v gozdnem delu,kjer je prej vladal nered in večne težave z elektriko.
Parcele za šotoriste v senčnem delu so ostale takšne kot so bile.Dodana je samo nova ograja na obrobju.
Z večino sedanjih pavšalistov z katerimi sem se pogovarjal o sedanjem stanju, so zadovoljni in nekateri so dejali,da so končno poleg morja dobili še kaj za svoj denar.Seveda vsi pripomnijo,da se je cena pavšala zvišala in da je to edini -. Pripomnijo,da če bo ostala na tej velikosti še bo sprejemljivo,v nasprotnem primeru bodo morali razmisliti še o drugih možnostih ,..Nekdo mora kriti vse dobrodošle spremembe in v tem primeru seveda mi gostje.
Skratka sam sem zadovoljen z spremembami.Osebje je prijazno ,cene v restavraciji normalne.Za vikende -živa muzika do 24h.
Pričakujem seveda,da bodo v bližnji prihodnosti še uredili kakšno otroško igrišče in tudi kašen pomol na plaži bi bil dobrodošel.
V prihodnosti bi naj prišla tudi nova pešpot-bližnjica za nudistično plažo.
Kamp toplo priporočam tistim ,ki iščejo manjše mirne kampe in čisto morje.
Sedaj potrebujemo samo lepo vreme, toplo morje in kakšen cekin v žepu.
Prijeten dopust.