Prodam ŠOTOR SKANDIKA NIZZA (6 oseb) - 2012

Prodajate počitniško prikolico, avtodom, kamping opremo - napišite oglas in ga objavite

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: jackolegend

Brez avatarja
jackolegend je odsoten
jackolegend
Prispevki: 2

Prodam ŠOTOR SKANDIKA NIZZA (6 oseb) - 2012

Objavljeno: Pe Maj 27, 2016 11:36 am

Prodam solidno ohranjen šotor Skandika Nizza 6, kupljen leta 2012 preko EBAY-a (Nov). Rabljen cca. za 50-60 nočitev. Postavili smo ga cca. 6-7 krat. Rabljen 4 sezone. Cena novega šotora je bila cca. 350 EUR s poštnino. 
Šotor je solidno ohranjen so pa seveda vidne sledi uporabe, vendar je še vedno O.K. (kar je normalno po tolikih nočitvah). Šotor je zelo velik in zato ga prodajamo, saj smo ugotovili da ne potrebujemo toliko prostora. Za letošnji dopust (ko so otroci malo zrasli) smo se odločili da si umislimo kaj manjšega, saj se bomo malo premikali iz kampa v kamp. Smo ga pa kar pridno uporabljali do sedaj. To je šotor za 6 oseb, lahko tudi več. Ima zelo robustno konstrukcijo iz belih palic ki jih sestaviš. Šotor se tudi dokaj hitro postavi - cca. 45 minut (moj čas, nekateri tudi prej). 
Lansko leto se mi je edino polomila ena bela palica, ki sem jo zalepil s silver tapom. Vendar če jo uporabiš na strehi, zadeva funkcionira. Lahko pa vam tudi tako odreže npr. kak vodovodar in ni problema, saj so to čisto navadne plastične cevi. 
OGLAS S SLIKAMI JE TUKAJ:
Več informacij o šotoru na uradni spletni strani:
http://www.skandika.com/en/camping/outdoor/6/nizza/
Tukaj je še nekaj opisov zadovoljnih uporabnikov: 
https://www.amazon.co.uk/Skandika-Nizza-Six-Family-Tent/dp/B...

Tudi mi smo bili s šotorom zelo zadovoljni (l.2014 smo kampirali 2 tedna na Krku in je bilo ogromno dežja), šotor je zelo dobro kljuboval vsem nalivom. Seveda je bil potem šotor tudi ustrezno posušen. 

Dodajam tudi par slik...iz različnih lokacij.

Možna dostava do Šk.Loke, Kranja. 
Smo iz Železnikov. 

več informacij na telefon: 031 341 721

jackolegend2016-05-27 13:40:24

Odgovori