Kamp Njivice - Krk - cene pavšalov za 2012
Objavljeno: Po Feb 27, 2012 12:56 pm
Pride pavšalist v kamp, pa misli ...plačal sem vse je moje.. pere avto , uporablja klimo, istočasno pa jambra da ni vode in da je ven vrglo elektriko.
Sam spremembe pozdravljam, pa čeprav to pomeni da se bom moral iz svoje parcele preseliti ali začasno umakniti. Dela se res z veliko žlico, tako da je kamp trenutno gradbišče (na Njivicah sem bil v nedeljo 25.2.) katerega obiska trenutno ne priporočam. Neuko oko vajeno konforta višjega nadstropja mondene soseske lahko dobi napačno podobo in zapade v stres ki ga bo od Njivic oddaljil za svetlobna leta.
Aha, pa še nekaj o osebju...prijazni , ustrežljivi ( no ja znajo založit kak račun al pa dokument), pripravljeni pomagat, če seveda nisi arogantna p... ki misli da se svet vrti samo okoli njega. Sam v kampu ne pogrešam ničesar razen elktričnih razvodnih omaric ki pa so v vseh smislih resnično daleč z umestitvijo novih prikolic pa jih zna tudi zmanjkat.. Vode nimam, perem v umivalnici, spotoma se zmenim še za kak pir. Mesto je blizu, sence zadost iz Vrhnike sem na parceli v dobri uri in pol.