Biograd n/m parcele v 3.coni ???

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: Boštjanček

Brez avatarja
Boštjanček je odsoten
Boštjanček
Prispevki: 68

Objavljeno: Ne Maj 24, 2015 5:16 pm

Pozdravljeni,letos se odpravljamo v Biograd,ker smo si malo to pogledali po slikah in nam je bilo všeč smo na slepo rezervirali parcelo v 3.coni tam kjer so samo parcela in elektrika. Velikost naj bi bila nekje 90m2. Pa me zanima ali je res, kakšne so te parcele,so v senci, koliko je potrebno elek. kabla,in če je raven teren? Kako je kaj tam s samimi WC-ji in pranjem posode,kaj lahko pričakujem oz. na kaj moramo biti pozorni. Kako je kaj ponoči,glasba po diskotekah-drugače nas ne moti samo ??? Prosim za čim več info. lahko tudi kakšna slika.

L.P. Boštjan

Odgovor Napisal/-a: milabe

Brez avatarja
milabe je odsoten
milabe
Prispevki: 13

Objavljeno: Pe Maj 29, 2015 12:07 pm

Pozdravljeni,
mi smo bili predlani in letos se vračamo v Soline. Parcele so senčne pod borovci in velike. Cel teren malo visi, ampak ne toliko, da bi to posamezno parcelo motilo. WCji so pri coni 3 lepi, čisti, non stop čistijo, mi smo bili pri WC 5.  Za kabel ne vem, so pa kar na gosto te omarice,a mpak mi imamo vedno dolg podaljšek sabo. Ponoči je glasba v kafičih, ki so na poti proti centru mesta, ampak nas to ne moti. Sliši se, ne pa ZELO...  Na plaži je gužva, je lepa plaža... Nam je najlepše to, da je ob plači veliko kafičev z pestro ponudbo in ugodnimi cenami, tako, da velikokrat tam jemo.
lp

Odgovori