Objavljeno: Pe Jul 24, 2015 4:31 pm
Na oglas iz 10.4.2015 sem se javila, ker je pac pisalo da je prikolica v senci borov. Imam dva otroka in bi bilo idealno. G. Simon Staric je omenil da bodo prikolico prestavili malo vise. Ok sem si mislila, se vedno bo v sencki. Aha malo morgen, v soboto, dva dni pred nasim odhodom mi je poslal slike prikolice. Katastrofa, cel dan na soncu, pod baldahinom bije vrocina, z otroci se v najvecji vrocini ob 12 nimas kam skriti, v prikolici zvecer 40 stopinj, 6 dni smo prosili za klimo, ki tok ropota, da ne mores spati, zadnje 3 dni se je pa se hladilnik star pomoje toliko kot jaz pokvaril. Vse se je odtajalo, sosede zraven sem prosila, ce lahko hrano v njihov hladilnik zlozim. Pa sem g
Simona vsak dan klicala, kaj nah naredim. On pa je hladno odgovoril "sej bo zacel delat, izklopite ga za 1 uro pa bo, ne more delat ker je 50 stopinj". Mislim, za norca nas je imel. Pol je pa reku, da pripelje hladilnik in ga res cakam cel popoldne in nic. Klicem ga ob 9 zvecer in je imel nedosegljivo stevilko. Ko pa sem znorela, da je prikolica cel dan na soncu, da je vrocina, pa je rekel, da otroci lazje prenasajo vrocino. A je to kaksen odnos?
Lepo prosim, vsi tisti ki boste oziroma ste ze najeli prikolico pri g. STARIC SIMONU, da me kontaktirate. Lp