Da ne bo pomote, jaz portal Avtokampi.si smatram kot pravo stvar in vsebine so v mnogih pogledih tudi korektne in koristne, vendar ste v mnogih primerih preveč pristranski. Ljubitelji kampiranja smo za vas predvsme količina oz. številke s katerimi postrežete vsem tistim, ki vam dajo denar.
Podražitev v Kopru sama po sebi tudi ni tak problem, posebej če bo to odpravilo anomalije in napravilo red.
Lep primer je vaša navedba za Kočevje - ne napišete, da je PZA predrag, pa ne zaradi urejenosti, temveč zaradi tega, ker Kočevje vsaj pol leta nima kaj ponuditi.
Problem je v tem da si noben nevtralen forum ne more in ne sme privoščiti takšnih sodb o cenah, ki gredo direktno na naš račun, mi bomo plačevali te podražitve, ki so po vašem mnenju upravičene, po mojem pa gre za pritisk slovenskih kamov zaradi "nelojalne" konkurence.
Če bi mi bilo vseeno za forum oz. portal Avtokampi.si, bi vas enostavno ignoriral, tako pa težim predvsem zato, ker vas potrebujemo, vendar morate določene poglede na novo prevrednotiti. Ne, nočem, da bi bili samo zastopniki naših interesov, vendar je nesprejemljivo, da podpirate in objavljate stališča, ki nas neposredno oškodujejo.
Torej, niste krivi za konkretne podražitve, ste pa še kako krivi zaradi objavljanja takih mnenj in sodb, kot ste jih v času pred podražitvijo v temi PZA Bohinjska Bistrica, ker tudi zaradi vašega vpliva te podražitve postanejo legitimne.
Če nam ne morete (nočete) pomagati, bi pričakoval, da nam vsaj ne delate škode.