Objavljeno: Če Okt 12, 2017 9:09 am
Mi smo bili letos v Grciji z avtom (+ sotor na strehi ), Beograd, Nis, Skopje, Ohrid (vreden ogleda) in Grcija.Kot je ze omenil administrator je tezko nekaj reci na splosno, trba si je naredit "marsuto",kje in kam in potem poglobit zadevo.Grcija z vsemi otoki je res zelo velika..Mi smo se potem ustavili na polotoku Calcidica (upam da sem prav napisal),blizu kraja Sarti (kamp Armenistis),z lepo prodnato plazo in kristalno vodo, Potem v kampu Vrachos (Kastrakis- Meteore) z bazenom in lepim pogledom na samostane na vrhu skal , in na koncu na koncu otoka Lefkada kamp v kraju Vasiliki.Bili smo povsod zadovoljni in vse te kampe priporocam.Vracali smo se nazaj skozi Albanijo (pohvalil bi kamp Legjenda, izredno lep z bazenom in odlicno restavracijo pod gradom v Skadru in poceni) ,bili smo se v enem kampu v Albaniji v kraju Himare,v glavnem vse za pohvalit in vse nad pricakovanji.Potem smo sli v Crno Goro (lep majhen druzinski kamp v kraju Morinj) in po hrvaski obali nazaj domov.Nabavite si tudi primerno literaturo in malo interneta in zadeva rata super.Ce vas zanima se kaksna informacija pa vprasajte.LP