Kamp Straško prikolica 7.7.-21.7.2019
Objavljeno: Ne Jun 23, 2019 7:43 pm
V kampu Straško oddajamo prikolico od 7.7.-21.7.2019. Prikolico vedno pripeljemo samo za nas in domače ( drugače je čez leto garažirana doma), letos pa babica pride 14 dni kasneje in bi jo izredno oddali..da je ne vozimo sem in tja.
Postavimo jo v bivši fkk predel..na koncu kampa, v bližino wc-ja št. 10. Prikolica ( je za 4osebe) nima klasičnega baldahina, ima pa senčno streho. Poleg prikolice je še mali šotor za dve osebi in pa mala kuhinja, ker ne kuhamo v prikolici.
Slik zaenkrat še nimam, ker pač nikoli nismo oddajali...in je prikolica zato zelo lepo ohranjena.
Cena: v kampu poravnate na dan po ceniku..za toliko ljudi, kolikor vas bo, nam pa poravnate 25 EUR/dan.
V kolikor ste resno zainteresirani, mi pišite v zasebno sporočilo.
Želim vam lep dopust..kjerkoli že boste.
Postavimo jo v bivši fkk predel..na koncu kampa, v bližino wc-ja št. 10. Prikolica ( je za 4osebe) nima klasičnega baldahina, ima pa senčno streho. Poleg prikolice je še mali šotor za dve osebi in pa mala kuhinja, ker ne kuhamo v prikolici.
Slik zaenkrat še nimam, ker pač nikoli nismo oddajali...in je prikolica zato zelo lepo ohranjena.
Cena: v kampu poravnate na dan po ceniku..za toliko ljudi, kolikor vas bo, nam pa poravnate 25 EUR/dan.
V kolikor ste resno zainteresirani, mi pišite v zasebno sporočilo.
Želim vam lep dopust..kjerkoli že boste.