Prodam prikolico Adria z baldahinom in nadstreškom

Prodajate počitniško prikolico, avtodom, kamping opremo - napišite oglas in ga objavite

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: Tejchaa

Brez avatarja
Tejchaa je odsoten
Tejchaa
Prispevki: 1

Prodam prikolico Adria z baldahinom in nadstreškom

Objavljeno: Pe Apr 07, 2017 2:19 pm

Prodam prikolico Adria 450 z baldahinom in nadstreškom

Cena: 4.990,00 € z že plačanim pavšalom do 1.2.2018!

Prodam zelo lepo ohranjeno počitniško prikolica Adria 450  letnik 1983, z baldahinom in nadstreškom. Prikolica je popolnoma predelana - brez kopalnice, za boljši izkoristek prostora. V lasti jo imam že 15 let in je najboljše in najcenejše kar si lahko zaželimo za preživljanje vikendov ter za daljši dopust. 

Nahaja se na primorskem, na slovenski obali v Avtokamp Jadranka, kjer je stacionirana že od samega začetka s parkiriščem za dva avtomobila. Iz Ljubljane vam vzame največ 1h vožnje in je odlična tako za vikend kot tudi za daljši dopust. Do plaže in morja je cca. 20 korakov. Lokacija je fantastična, za pešpot ali s kolesom po obmorski poti Zdravja do Kopra ali v nasprotno smer vse do Simonovega zaliva. Je tudi v bližini Izolske bolnice. Kamp je odprt vse leto. Prikolice ni potrebno voziti na shrambo - niti pospravljati niti postavljati. Kar pomeni, da vse ostane na svojem mestu. Kamp je miren in odličen za otroke, saj je ograjen. Prikolica je obdana z drevesi, kar omogoča, da so poletja prijetna pri prikolici in ni vročine. 

Baldahin: 

Ima lesen poden, dodatno ležišče, kuhinjo in velik hladilnik. 

Nadstrešek: 

Je bel, ličen. Omogoča različne dejavnosti na prostem tudi kadar dežuje. 

Dodatno:
- Tv 
- Ležalnik
- Miza 
- Stoli 
- Žar
- Ventilator
- Posode, krožniki, jedilni pribor, dodatna miza, … 

V vseh teh 15 letih, mi je prikolica ustvarila ogromno nepozabnih spominov. Bila je odlično pribežališče za vikende izven blokovskega naselja in omogočala luksuzno preživljanje le teh. Ko so se drugi vozili na hrvaško obalo in jezili nad gnečami, mi je lokacija omogočala le skok… in že sem bila na obali. Velikokrat kar direktno ob ponedeljkih v službo. Zajtrke smo jedli kar na plaži… Večere smo preživljali v Trstu. Prikolica je preživela mojega psa, ki je že pokojni. Ogromno najrazličnejših obiskov in otrok. Otroci so si s sovrstniki ustvarili svoj ''kotiček za taborjenje in pustolovščine'' in se cele dneve družili in zabavali - v naravi seveda. Nas odrasle, so pustili popolnoma pri miru - kot da otrok ni bilo zraven. ;) Lovili smo ribe, igrali balinčke, in se predvsem družili ob večerih ob prijetni glasbi. Prebrana je bila marsikatera knjiga. Kopanje od maja vse do novembra? Seveda. Ko imaš prikolico je vse to mogoče. Potepanje po okoliških krajih vse do Portoroža… Ja, zelo malo je treba, pa se imamo lahko nepozabno. In ker je čas da se obrne nov list… naj prikolica sedaj vse to omogoča tudi še komu drugemu. Mogoče tebi in tvojim bližnjim? :) 

Kamp obratuje celo leto, pavšal od 1.2. 2017 do 1.2.2018. V ceno že vključen pavšal: 2.250 eur.

Za vse informacije sem na voljo na tel. št.: 041 329 953.

Odgovori