Kamp z največ igrali za majhne otroke

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: Izst

Brez avatarja
Izst je odsoten
Izst
Prispevki: 6

Objavljeno: Po Maj 13, 2013 9:49 am

Živjo! Prosim za informacije od vas izkušenih kampistov, v katerih kampih na hrvaškem imajo največ igral.
Bil sem že v kampih Šimuni, Straško, Ježevac, pa še v nekaterih, vendar že dalj časa nazaj. Do sedaj mi je bilo igrišče najbolj všeč v Straškem, vendar smo letos noseči in ne gremo tako daleč. Mi lahko priporočate kak kam na Krku ali v Istri, kjer je lepo poskrbljeno za otroke in plaža ni preveč skalnata?
LP

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Objavljeno: To Maj 14, 2013 10:58 am

Oglejte si nov kamp Krk - bivši Politin. Tam imajo super novo igrišče, dva bazenčka samo za otroke in lepo urejeno plažo...samo sence je bolj malo :(
http://www.avtokampi.si/kamp/2/27/Krk

Odgovor Napisal/-a: vancha

Brez avatarja
vancha je odsoten
vancha

Objavljeno: To Maj 14, 2013 5:55 pm

Tole zadjo glede Politina, pa moram komentirat, ker smo ga šli pogledat, saj se nam je po slikah zdel super, pa žal ni tako. Sence ni nobene, plaža sicer urejena, vendar ful majhna, ok bazena sta res, vendar v sezoni verjetno nabito polna, igrišče eno majhno čisto na soncu, meni osebno pa se največji problem zdi, da so trgovina, animacija in recepcija na enem hribčku, mobilne hišice na drugem, kjer sploh ni nobene sence, ampak sam asfalt, vse ostalo pa pod hribčkoma, jaz se z otrokoma ne bi počutila varno, če bi ju morala sama gor in dol po cesti šibat. To je pač moje mnenje. So mi recimo veliko bolj všeč Njivice, saj je bistveno več sence, večja plaža, igrala so pa tudi tu minimalna, ok bazena pa res ni. Pravijo, da je Straško super, Čikat pa je izven sezone super, v sezoni pa nič od plaže.

Odgovor Napisal/-a: snežka

Brez avatarja
snežka je odsoten
snežka
Prispevki: 12

Objavljeno: Sr Maj 15, 2013 5:09 am

V kampu Bjela uvala pri Poreču je so tudi igrala in bazeni za otroke :)

lp

Brez avatarja
Izst je odsoten
Izst

Objavljeno: Sr Maj 15, 2013 6:22 am

Hvala za odgovore! Bazeni me na morju niti malo ne mikajo. Ravno morska voda je glavni razlog zakaj sploh hodimo na morje :) Čikat je res preveč skalnat za 2 in 4 letnici, kasneje nas to verjetno ne bo motilo, kot tudi mene ni, dokler sem bil brez otrok :) . Verjetno v otroški ponudbi res precej vodi Straško.

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Objavljeno: Sr Maj 15, 2013 7:18 am

Kamp Straško je res super za otroke, vendar vam tega nismo pisali, ker ste tam že bili. Kar se tiče kampa Krk je igrišče odlično, in ob samem igrišču bodo imeli tudi stalno organizirano animacijo, kar pomeni, da bodo imeli animatorja, ki bo tudi poskrbel za varnost otrok. Je pa res, da je sence v kampu malo, glede varnosti pa po kampih ne bi smelo biti težav, saj naj moramo vsi kampisti upoštevati omejitev hitrosti in po celotnem kampu voziti počasi.

Ni pa samo Straško super za otroke. Odličen je tudi kamp Lanterna, kjer imajo številna igrišča in res odlično animacijo:

Otroci uživajo tudi v kampu Brioni v Puntiželi, kjer so nekaj let nazaj uredili igrišče in napihljiva igrala

Ogromno igral je tudi v kampu Park Umag, kjer se lahko pohvalijo tudi z animacijo, ki je prilagojena starosti otrok.

Kamp Bijela Uvala pri Poreču je tudi odličen z otroke

Pa tudi kamp Valkanela v Vrsarju ima številna igrala, tudi na sami plaži.

avtokampi.si2013-05-15 09:26:30

Brez avatarja
Izst je odsoten
Izst

Objavljeno: Sr Maj 15, 2013 9:14 am

Uf super post! Hvala avtokampi.si   :) Tole bom hitro pošeral svojim kolegom.

Odgovori