Kamp Medveja, Opatija - informacije iz kampa

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Objavljeno: Pe Maj 03, 2013 12:21 pm

V kampu Medveja pri Opatiji to sezono  intenzivno postavljajo mobilne hišice (Polymobil-ove z 2 spalnicama in 2 kopalnicama, tip Premium) in bodo praktično vse dozdajšnje de lux parcele "zasedle" te hišice.

Nekaj prvomajskih fotografij iz Medveje nam je poslala Petra

avtokampi.si2013-05-03 15:00:09

Odgovor Napisal/-a: pingi

Brez avatarja
pingi je odsoten
pingi
Prispevki: 21

Objavljeno: So Maj 04, 2013 6:52 am

Naj dodam še eno informacijo, da se mobilno hišico najbolj splača rezervirat kar direkt preko spleta, ker je ceneje kot v ceniku (primer: za trenutno obdobje je cena v ceniku za superior hišico 51 eurov, mi smo plačali 38 eurov na noč).
Od dodatnih stroškov morate prišteti še prijavo, turistično takso in zavarovanje (2 kuni na osebo/noč).
Imajo pa hišice vso opremo (posteljnina, brisače, posoda, pribor), samo za bolj "zahtevne" kuharje priporočam, da vzamejo kakšno svojo ponev, plastično posodo ipd.
Pa še namig za tiste, ki imate 3 otroke: v spalnico se da spravit še prenosno otroško posteljico (60x120), če zakonsko posteljo obrnete za 90 stopinj oz. počez Wink
Aja, sem pa pozabila vprašat kaj se dogaja s koncesijo na plaži (Hemingway), ker je slišati, da jih morda letos ne bo (naj bi izgubili neko tožbo na sodišču).
No, kakorkoli, kamp v Medveji je zelo lep, poln zelenja in sence, plaža je super, pa še relativno hitro si tam, tako da je super tudi samo za kakšen "vikend" oddih Smile
avtokampi.si2014-03-12 13:35:11

Odgovor Napisal/-a: xxx

Brez avatarja
xxx je odsoten
xxx
Prispevki: 2

Objavljeno: Po Maj 06, 2013 10:54 am

Vse lepo in prav samo moram pograjati zaposlene, ki do odprtja kampa niso storili čisto NIČ!! pokošeno ni bilo čisto nič, ljudje so v skoraj do kolen visoki travi postavljali šotore. Wc zgoraj prvi dan sploh odprt ni bil, ko pa so odprli so odprli samo ženskega( v katerega so hodili seveda moški, o posledicah raje ne bi), tuši zgoraj niti ne vem kako zgledajo, ker je bilo vse zaklenjeno..  Čistilki za cel kamp samo 2 ?
Plaža drugače lepa, tudi kamp je zelen vendar žal zaradi slabega vodstva, preveč zaraščen.

Odgovor Napisal/-a: ms44

Brez avatarja
ms44 je odsoten
ms44
Prispevki: 81

Objavljeno: Po Mar 17, 2014 12:01 am

mene pa zanima kako je kaj z prostorom v Medveji ali sprejemajo nove v pausal ker plaza mi je lepa senca tud

Odgovor Napisal/-a: oposum

Brez avatarja
oposum je odsoten
oposum
Prispevki: 12

Objavljeno: To Apr 01, 2014 8:50 pm

Pozdravljeni,
Sem zapazil v komentarjih pri opisu tega kampa, da naj bi bila cesta čez kamp letos zaprta za promet. Ali je kaj na tem?

Odgovor Napisal/-a: Avtocamping

Brez avatarja
Avtocamping je odsoten
Avtocamping
Prispevki: 122

Objavljeno: Sr Apr 02, 2014 9:00 am

Pozdravljeni.V kampu je še parcel za pavšal in to lepe parcele na senčnih legah.Kar se pa tiče ceste ki gre mimo kampa smer Opatija-Pula je državna cesta in ne bo zaprta sigurno,drugače pa iz kampa na plažo imate prehod za pešce in tudi PODHOD ki pridete direkt na plažo,lp

Odgovor Napisal/-a: BWX

Brez avatarja
BWX je odsoten
BWX
Prispevki: 2

Objavljeno: To Apr 22, 2014 2:54 pm

Spoštovani
Mi prodajamo hiško v Medveji.. Link na bolho:
http://www.bolha.com/nepremicnine/pocitniski-objekt/tujina/vikend-na-morju-1288491317.html?aclct=1397539999&kw=vikend+na+morju
Kontakt: 041/708-879, fordavor@gmail.com
LP
Davor

Odgovori