Pozdravljeni!
No, toliko za v vednost in pa da vseeno malček utišam nekatere zlobne jezike, ki mislijo, da vse vedo in so z vsem na tekočem. Ravnokar sem se s svojo družino vrnila iz Novigrada, saj smo se odločili, da danes pospravimo prikolico. In seveda me je ob koncu pričakalo zelo neprijetno presenečenje. Tebi nič, meni nič, sem izvedela, da parcela drugo leto ne bo več na voljo in, da nas praktično mečejo ven iz kampa. U bistvu razumem t.i. lastniške paušaliste, ko so se morali proti svoji volji dobesedno pobrati iz kampa, ne da bi jih kdorkoli prej pisno ali vsaj ustno obvestil o stvareh, ki so se zadnje mesece v tem kampu dogajale. Tudi sama se počutim nelagodno ob misli, da v tem kampu praktično nisem več zaželjena. Ni lepo, da tako ravnajo z ljudmi, ki so jim leta in leta prinašali denar in sama iz svojih izkušenj lahko povem, da je osebje izredno, izredno nesramno, v veliki meri že arogantno do nas-SLOVENCEV. Vendar pa se na to požvižgam in se s takimi ljudmi ne obremenjujem. V tem kampu smo že leta, saj je urejen, umirjen, ravno prav velik in primeren za družine, zato je misel ob tem, da smo ostali brez mesta, kjer je nekoč stala naša prikolica, pravzaprav izjemno žalostna, ker smo se na to privadili,nikakor pa to ne pomeni, da smo si paušalno mesto prilastili, s čimer ste bili seznanjeni pred menoj.
Zapisano je, da si Kamp Sirena ne zasluži nagrade, ki si jo je priboril. Takole bom rekla: Eno je urediti kamp in ga ponuditi gostom, drugo pa je seveda z gosti ravnati, da se bodo vračali znova in znova. Tretje pa je dvignili ceno rednim paušalistom, da bodo pokriti stroški obnove in širitve kampa, ki bo kasneje namenjen prehodnih gostom. Pa smo plačali paušal, letos 400 evrov več, zato, da bomo lahko še nekaj let uživali v lepem in urejenem okolju. In kaj zdaj??!! Kot strela z jasnega, nam ne bo potrebno več plačevati, saj nas mečejo ven, in ne samo nas, tudi 30 drugih paušalistov- sosedov. In še nekaj. Kot pravite, da so nam bile ponujene druge, slabše parcele, s katerimi se ne moremo zadovoljiti??? Naj vam pojasnim, da bomo parcelo dobili samo v primeru, če bo kdo v letu 2013 odpovedal paušal in bo na voljo za najem.
Torej, o tem ali si avtokamp Sirena vseeno zasluži nagrado, pa vam povem februarja ko bom izvedela, če bomo sezono 2013 preživeli v istem kampu, kot že leta poprej.
Lep pozdrav