Osebe na parceli kampa

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: Freeze

Brez avatarja
Freeze je odsoten
Freeze
Prispevki: 1

Osebe na parceli kampa

Objavljeno: Pe Jul 01, 2016 6:25 pm

Zanima me, koliko oseb lahk prespi v dolocenem kampu na eni parceli. Na parceli pise 4 osebe. Zdaj pa nevem ali je to pavsal max 4 osebe ali lahk najvec 4 oseb prespi??? Prosim za odgovore. Lp

Odgovor Napisal/-a: BorisT

Brez avatarja
BorisT je odsoten
BorisT
Prispevki: 91

Osebe na parceli kampa

Objavljeno: Ne Jul 03, 2016 1:00 pm

Živjo! Na parceli lahko prespi več oseb ampak se vsaka oseba doplača po ceniku kampa.LP

Odgovor Napisal/-a: Miha P

Brez avatarja
Miha P je odsoten
Miha P
Prispevki: 2

Osebe na parceli kampa

Objavljeno: Ne Jul 03, 2016 6:23 pm

Zdravo! ko smo že pri osebah na parceli...sem nov tukaj in me zanima...ali je povsod dovoljeno oddajati parcelo v najem če plačujem pavšal? na hrvaškem seveda...
Hvala za pomoč!

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Osebe na parceli kampa

Objavljeno: Po Jul 04, 2016 6:22 am

Kampi imajo različne pogoje glede uporabe pavšala - eni imajo omejeno število oseb npr. na 6 in je potrebno pred sezono oddati poimenski seznam, drugi imajo samo omejeno, da je na parceli max npr. 6 oseb in seznam imen ni potreben. V tem primeru bi lahko "oddajali" prikolico brez dodatnih plačil. So pa tudi kampi, ki omogočajo komercialni pavšal, ki je običajno dražji od normalnega, vendar pa vključuje neomejeno število oseb.
Žal mi tako podrobno ne spremljamo teh podatkov, ker tudi kampi nimajo v osnovnih cenikih pavšalov tega napisano. Tako se je potrebno obrniti direktno na recepcijo kampa, kjer bodo povedali na kakšen način imajo urejene pavšalne pogodbe. osnovne cene pavšalov za kar nekaj kampov pa smo zbrali tukaj - http://www.avtokampi.si/novica/5/1456/Cene-pavsalov-v-hrvaskih-kampih-za-sezono-2016

Odgovor Napisal/-a: Miha P

Brez avatarja
Miha P je odsoten
Miha P
Prispevki: 2

Osebe na parceli kampa

Objavljeno: Po Jul 04, 2016 12:20 pm

Odlično...! Najlepša hvala...
lp,Miha

Odgovori