Avtokamp Medulin
Objavljeno: Po Jul 23, 2012 9:41 am
Objavljeno: Po Jul 23, 2012 9:41 am
Objavljeno: Po Jul 23, 2012 4:22 pm

Objavljeno: Ne Avg 05, 2012 12:34 pm
Sicer ni bilo nekih presežkov, vsekakor pa lahko potrdim, da so bile sanitarije non stop spucane - čistilka tam non stop (prijazna, natančna, delavna), rezidentje ok, v recepciji prijazni, v kafičih in gostilnah full prijazni. Kamp je zelo velik in ga je najbrž težko vzdrževati in je po nekje občutek kot da si se vrnil v bivšo Yug, vendar to mene ne moti. Moti pa me to, da borovci odmirajo in so jih zato oklestili, po nekje čisto do vrha krošnje, in je posledica tega, da ni dovolj sence. Sem govoril z gospodom, ki tam kampira že 20 let in je dejal, da je bila včasih đungla sedaj pa, da so drevesapo nekje tudi posekali. Trgovina v kampu je full dobro založena in odprta od 8.00 do 22.00 ure. Ultra prijazne trgovke. Sem bil zelo presenečen, lansko leto smo kampirali v Čikatu in je bila trgovina v glavni sezoni odprta od 9.00 do 12.00 ure in od 18.00 do 21.00 ure - živa katastrofa - balkanizem totalni. Kar se tiče obale smo kakšnih 300 m pred otočkom na zunanji strani naleteli na mivko v vodi in zelo čisto vodo - tam smo se kopali. Mivkasta plaža na začetku, kljub majnim otrokom, nas ni ganila - delovalo je zelo umazano. Na zahodni strani polotoka pa je voda zelo umazana, neklje sem z masko moral gledati po vrhu, da sem vedel kje plavam. Na najlepših plažah zahodnega dela so privezani čolni od katerih kapla olje ter bencin
. Vreme smo imeli sončno in posebnost Medulina je, da veliko piha, kar mi je noro pasalo, saj ni bilo vroče. Res je, da je eden izmed najlepših krajev za kampiranje zaprt, vendar je to mogoče 1/12 kampa.Objavljeno: Po Avg 06, 2012 10:53 am

Objavljeno: Po Avg 06, 2012 11:19 am
Objavljeno: Po Avg 06, 2012 12:35 pm
Objavljeno: To Avg 07, 2012 8:41 am
Objavljeno: To Avg 07, 2012 8:46 am
Objavljeno: To Avg 07, 2012 7:33 pm
Objavljeno: Pe Avg 10, 2012 6:56 am
Robert je ocenil kamp Medulin:
Bili pred dvema letoma na zadnje - veliko pozitivnih sprememb. Toaletni
prostori so zelo lepo urejeni in zelo čisti, tudi še tisti stari, novi so pod
nadzorom z elektronsko zapesnico - pohvalno! Osebje prijazno in zelo
ustrežljivo kar ni bilo pred dvema letoma! Mogoče je cena malo previsoka ampak
potem plaža za otroke odtehta svoje. Še vedno nočni nemir moti bližnja