Mobilne hišice kamp Baško Polje

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: primko

Brez avatarja
primko je odsoten
primko
Prispevki: 2

Objavljeno: Pe Jun 29, 2012 12:57 pm

Letos smo rezervirali počitnice v mobilnih hišicah v kampu Baško Polje. Zanima me, če je kdo že letoval v njih in kakšno mnenje.
O samem kampu sem že nekaj prebral in baje ni nek presežek. Hišice naj bi bile od ene agencije in niso od kampa. In tudi cena je kar ugodna.

Odgovor Napisal/-a: revival

Brez avatarja
revival je odsoten
revival
Prispevki: 29

Objavljeno: So Jun 30, 2012 10:19 am

Za hiške nevem,smo pa bili lani v kampu in letos bomo spet,res je kamp ni nek presežek,je pa mir,wc čisti,nobene
gužve,cenovno zelo ugodno,skratka mi smo uživali (otroka 13 in 8 let).Mi gremo 6.7.-22.7.morda se srečamo,
bomo pa na skrajnem desnem koncu kampa,pod čehi oz,madžari,so bili tako tihi,da nevem iz kje soWink

Odgovor Napisal/-a: primko

Brez avatarja
primko je odsoten
primko
Prispevki: 2

Objavljeno: So Jun 30, 2012 1:28 pm

[QUOTE=revival]Za hiške nevem,smo pa bili lani v kampu in letos bomo spet,res je kamp ni nek presežek,je pa mir,wc čisti,nobene
gužve,cenovno zelo ugodno,skratka mi smo uživali (otroka 13 in 8 let).Mi gremo 6.7.-22.7.morda se srečamo,
bomo pa na skrajnem desnem koncu kampa,pod čehi oz,madžari,so bili tako tihi,da nevem iz kje soWink
[/QUOTE]
Mi gremo od 28.7. naprej, tako da letos se ne bomo srečali. Če pa nam bo v tem kampu všeč, pa se lahko srečamo drugo leto.
Te mobilne hišice naj bi bile cca. 60m nad recepcijo kampa (v coni E).
Prebral sem kar nekaj o tem kampu in sploh ne vem, kaj naj pričakujem. Eni ga hvalijo do nezavesti, drugi pa prav tako grajajo. Nismo neki zahtevni gostje, tako da upam, da bomo zadovoljni.
Tudi vam želim lep dopust.
primko2012-06-30 15:33:44

Odgovor Napisal/-a: revival

Brez avatarja
revival je odsoten
revival
Prispevki: 29

Objavljeno: Ne Jul 01, 2012 8:40 am

Če niste zahtevni,vam bo sigurno všeč,so pa te hiške točno pod nami,senčna lega,tako da super.Zvečer imate možnost sprehoda v Baško vodo cca 20min ali na drugo stran v Promajno tudi 20min.UživajteWink

Odgovori