Kampi na Braču

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: totek

Brez avatarja
totek je odsoten
totek
Prispevki: 11

Kampi na Braču

Objavljeno: Če Jul 16, 2015 8:34 pm

pozdravljeni,zanima me če ima kdo kakšne izkušnje in ali kdo ve kakšni so kampi na braču odločam se za kamp zlatni rat ,ali mogoče je že kdo bil tam ,ali na bolu res tako močno piha
lp

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Kampi na Braču

Objavljeno: Pe Jul 17, 2015 7:12 am

mi smo bili v tem kampu mesec dni nazaj, sicer kar lepo urejen kamp, samo verjetno bo sedaj težko dobit prostor v senci. Od plaže Zlatni rat je oddaljen cca 5 minut pe. lastnik je zelo prijazen, letos je dodal še pekarnico, drugače pa bo zvečer spekel še kakšno dobroto na žaru v samem kampu. Sanitarije so sicer majhne, ampak čisto ok urejene.

Če pa v tem kampu ne bo prostora, pa priporočam kamp Tenis, ki je ene 300 metrov pred tem kampom.

Sicer pa na Braču res skoz piha, tako da če vam veter ni všeč, se boste kopali na vzhodni strani rat Zlatni rat, kjer je tudi večina kopalcev.

Spisek vseh kampov na otoku Brač je pa tukaj, večina jih ima tudi čisto nove fotke - http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzava=2&obmocje=0&otok=1

Brez avatarja
totek je odsoten
totek

Kampi na Braču

Objavljeno: Pe Jul 17, 2015 8:44 am

Pozdravljeni hvala za informacije vprasal bi se ali je kaksna plaza v blizini tega kampa kaksna je plaza potocine ,grem pa z otroci veter nas toliko ne moti samo da se morje prevec ne ohladi upam da ni hladno

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Kampi na Braču

Objavljeno: Pe Jul 17, 2015 12:23 pm

to je plaža takoj od Rata proti samemu mestu Bol in tam bo verjetno že malce bolj pihalo...najbolje je kar zjutraj skočit na Rat in si zrihtat dobro lokacijo za borovci, ker tam res nič ne piha..voda je pa v teh dneh tudi tam kar topla, če pa bo prišla burja, potem se pa tudi hitro ohladi

Brez avatarja
totek je odsoten
totek

Kampi na Braču

Objavljeno: Pe Jul 17, 2015 7:56 pm

a je res ta kamp res ful v hrib,in ali je kakšna trgovina v blizini
sam še to hvala
lp

Odgovor Napisal/-a: Carmenca

Brez avatarja
Carmenca je odsoten
Carmenca
Prispevki: 4

Kampi na Braču

Objavljeno: Ne Jul 19, 2015 7:21 pm

Tudi mi razmišljamo o tem, da bi šli v kamp Zlatni rat pa smo nekoliko v dvomih prav zaradi sanitarij, ki so zelo slabo slikane, bojimo se, da ne bomo dobili sence, kar nam je zelo pomembno, zanima me pa tudi ali je v bližini kakšna trgovina in katera, ali se nam splača s seboj vzeti kolesa in kakšne cene.. Ker vsi pravijo, da so izredno navite... Torej kakršnakoli dodatna informacija bi nam prišla prav... :-) Druga opcija je namreč Pelješac, tako, da nas veter ne ovira, še posebej ne v tej vročini...

Odgovor Napisal/-a: BorisT

Brez avatarja
BorisT je odsoten
BorisT
Prispevki: 91

Kampi na Braču

Objavljeno: Po Jul 20, 2015 10:44 am

Živjo! Še moje mnenje ,če bo komu pomagalo.Bila sva na Bolu pogledala kampe.Zlatni rat je blizu morja vsi ostali kampi so v bregu in kar odmaknjeni od morjav,mes je še glavna cesta.Trgovine so cca 1-2 km.Cene v trgovini so še kar na tržnici pa so do 30% večje kot so bile v Sutivanu.Kolesa so za tiste ,ki radi vozijo v breg,v mestu je gužva.Po lokalih so tudi cene zelo navite.Meni osebno je Bol všeč ampak gneča na celotni plaži in promenadi pa je neverjetna.Aja kamp Tenis odsvetujem pod tistim platnom šotori kot ribe v konzervi.Za mane je Pelješac boljši vsaj med Orebiče - Kučišče kampi so razvlečeni so na ravnem,tukaj pa pridejo v poštev kolesa.Vsem lepe počitnice.LP

Odgovor Napisal/-a: Carmenca

Brez avatarja
Carmenca je odsoten
Carmenca
Prispevki: 4

Kampi na Braču

Objavljeno: Sr Jul 22, 2015 5:37 am

Super! Hvala!

Brez avatarja
totek je odsoten
totek

Kampi na Braču

Objavljeno: Sr Jul 22, 2015 7:01 am

Super ste napisali sam vec izkusenj kot je bolse je a ima se kdo kaksno izkusnjo z bracom lp

Odgovor Napisal/-a: miapan

Brez avatarja
miapan je odsoten
miapan
Prispevki: 1

Kampi na Braču

Objavljeno: To Jan 26, 2016 9:58 am

A je kdo bil že v Kampu v Sutivanu?

Odgovori