kampisti, ima kdo kakšne informacije o kampu v Šilu na Krku, tam se najde še kakšna parcela za pavšal samo nimam pa nobenih podatkov iz "prve" roke, da vidim če se splača menjat kamp. Zanima me kako je tam poleti in če je koliko toliko mirni kamp, in itd..... Hvala , lp iz Mb.
Kar se tiče kampa Tiha v Šilu je zadeva sledeče, kamp ima sicer nekaj sence, vendar je tisti del zaseden s pavšalisti, tako dajo boste imeli tudi vi :). Drugi del kampa pa je čisto na soncu in tudi povsem nezaščiten pred burjo, ki v zadnjih letih piha tudi poleti in ta zna narediti kar nekaj škode. Poleti je kamp nabito poln, kar velja predvsem za termin od 20.7. do 25.8., drugače je pa čist OK kamp, blizu do centra Šila, plaža je OK, če si želite samote se pa sprehodite malce desno in bo dovolj prostora za vse.
Res je nekaj malega sence to sem videl v petek, tudi sam se zanimam za pavšal, sonce me toliko ne moti kajti sedaj imam na Lošinju pavšal in to v taki senci da me poleti celo zebe.?? ker jer ta parcela kar odmakjena od morja me ni niti toliko strah če malo pihne.Sicer pa je takih terminih povsod gužva. Hvala za nekaj napotkov. V Ježevac pa ne grem so PREDRAGI. Potem raje ostanem na Lošinju.