Kamp PUNTICA

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: LILKA77

Brez avatarja
LILKA77 je odsoten
LILKA77
Prispevki: 150

Kamp PUNTICA

Objavljeno: To Avg 12, 2014 10:53 am

Iščemo en res poceni kamp v Istri za par dni v septembru(tudi drugače hodimo v 2** tako da ni panike)Wink, pa sem najugodnejšo Puntica varianto izračunala.....s TT vred za 5 nočitev 82, 50....pa se mialo čudno nizko zdi, tam od 105 naprej so mi prišli izračuni za najcenejše kampe v Istri.
Je kdo že bil v tem kampu pa lahko kaj pove, ker meni po slikah in opisih sodeč zgleda ravno pravšnji, pa sem dvakrat računala, pa mi enako prideEmbarrassed

Odgovor Napisal/-a: smoky112

Brez avatarja
smoky112 je odsoten
smoky112
Prispevki: 6

Kamp PUNTICA

Objavljeno: To Avg 12, 2014 12:50 pm

Mi smo bili s kampiranjem v tem kampu vedno zadovoljni, predvsem starša sta hodila kampirat vrsto let. Kamp je poceni, urejen, miren, plaža je urejena in dovolj velika za goste kampa, na plaži je tudi restavracija. V kampu je manjša trgovinica, sanitarije pa so bile tudi vedno urejene in čiste (mogoče je samo pomankanje tople vode v večernih urah - ampak se mi zdi, da je to praska v vseh kampih)
Mislim, da je res en najcenejših kampov v Istri. Če niste preveč zahtevni kot pravite, priporočam Wink

Brez avatarja
LILKA77 je odsoten
LILKA77

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Sr Avg 13, 2014 6:07 am

OOOOOo to je pa ravno to, kar sem hotela slišati Clap, zdej pa samo čakamo, če bo pa vendarle septembra poletjeBig smile
Sklepam, da rezervacija v septembru ni potrebna, se mi zdi škoda tistih 20 evrov, ki se potem ne štejejo v ceno, čeprav smo vajeni imeti rezervirano parceloWink

Odgovor Napisal/-a: smoky112

Brez avatarja
smoky112 je odsoten
smoky112
Prispevki: 6

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Sr Avg 13, 2014 10:40 am

Kar se rezevracije tiče pa nimamo izkušenj....smo šli vedno (tudi avgusta, ko je največja sezona) kar na blef in vedno dobili prosto parcelo. Mislim, da septembra ni potrebna rezervacija...mogoče pa prej pokličete v kamp in povprašate kako in kaj Wink

Želim vam lep dopust in upam, da ne boste razočarani Wink

Odgovor Napisal/-a: faby07

Brez avatarja
faby07 je odsoten
faby07
Prispevki: 28

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Sr Avg 13, 2014 5:57 pm

Kot so že napisali, Puntica je manjši kamp, ki  je lepo urejen, tudi sence je veliko. Ni sicer najnovejši, wc-ji so že precej stari, so bili pa vedno čisti. Minus bi dal plaži, ki ni ravno najlepša, pa še zraven je marina, ki je precej umazana. Kljub temu smo se mi imeli super, zvečer imaš blizu center, da greš lahko na sladoled ali pico, približno 5 min peš. Če niste preveč zahtevni, bo super dopust. Samo še vreme naročite pravo pa bo Thumbs Up

Odgovor Napisal/-a: zelenko

Brez avatarja
zelenko je odsoten
zelenko
Prispevki: 25

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Če Avg 14, 2014 5:06 am

Nekateri kampi v septembru ponujajo posebne akcije (npr. 5=4) in se lahko na ta nacin prihrani kak €.

Brez avatarja
LILKA77 je odsoten
LILKA77

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Če Avg 14, 2014 8:01 am

HvalaClap, sigurno bomo zadovoljni, ker nismo zahtevni, ..............sem gledala ja 5=7 imajo celo, samo me ta Puntica že od junija ko smo potem šli drugam nekam vleče....
Ja ne, ne bom rezervirala, v septembru se mi to sploh ne zdi potrebnoWink

Odgovor Napisal/-a: Friday13

Brez avatarja
Friday13 je odsoten
Friday13
Prispevki: 7

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Če Avg 14, 2014 1:19 pm

Tudi nam je ta kamp zelo všeč. Edini minus je za nas lokacija. V vasi Funtana namreč nimaš kaj dosti za početi in tudi plaža je bolj tako tako. Če hočeš kaj dogajanja se moraš vsest v avto in se zapeljat do Poreča, Vrsarja...

Brez avatarja
LILKA77 je odsoten
LILKA77

Kamp PUNTICA

Objavljeno: Po Avg 18, 2014 7:27 am

To da "nimaš kaj početi" smo pa vajeni, tudi v Balah in Nerezinah je podobnoLOL

Odgovori