Krk in Pag?

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: Jankoz

Brez avatarja
Jankoz je odsoten
Jankoz
Prispevki: 1

Krk in Pag?

Objavljeno: Po Apr 23, 2012 2:59 pm

Pozdravljeni vsi!  
Nameravam iti z družino letos na Hrvaško na morje in razmišljali smo se izmed Krk in Pag ampak mislim, da nam je definitivno odločba padla na Krk pa bih vas zaprosila vkolikor nekdo od vas ve, če je bil v Krk da mi pomaga z nastanitvijo, o hotelu ne razmišljam za to trenutno nimamo denarja, vendar apartmaji bi nam ustrezali, ker gremo soprog, otrok in jaz… In sicer vsaka pomoč glede informacij o apartmajih v nekaterih Krk bi nam dobro prišla! Hvala vam vnaprej!

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Krk in Pag?

Objavljeno: Po Apr 23, 2012 7:31 pm

mislim da je to napačen forum - tukaj spremljamo ponudbo kampov...razen če bi preživeli dopust v mobilni hišici?

Odgovor Napisal/-a: Jonti

Brez avatarja
Jonti je odsoten
Jonti
Prispevki: 1

Krk in Pag?

Objavljeno: Sr Apr 25, 2012 9:15 am

[QUOTE=Jankoz]

Pozdravljeni vsi!  
Nameravam iti z družino letos na Hrvaško na morje in razmišljali smo se izmed Krk in Pag ampak mislim, da nam je definitivno odločba padla na Krk pa bih vas zaprosila vkolikor nekdo od vas ve, če je bil v Krk da mi pomaga z nastanitvijo, o hotelu ne razmišljam za to trenutno nimamo denarja, vendar apartmaji bi nam ustrezali, ker gremo soprog, otrok in jaz… In sicer vsaka pomoč glede informacij o apartmajih v nekaterih Krk bi nam dobro prišla! Hvala vam vnaprej!

[/QUOTE]

Pozdrav tudi tebi Jankoz, ti dve lokaciji sta povse dobra izbira, ker veliko potujem sem bil v obeh mestih in res je super, saj sem tudi v sezoni bil, zelo lepo! Zlasti v Krk tako da si na pravi poti :) glede nastanitve to ti je pravo mesto za jaz ko potujem na HR na destinacije na katerim nimam nastanitev na tej strani apartmaji Krk iščem, bo od koristi!
Jonti2012-10-23 16:15:39

Odgovori