V ta kamp hodimo že cca 15 let, nismo pavšalisti, ponavadi smo za glavno sezono rezervirali parcelo za 14-21 dni.
Od začetka nam je bilo všeč, ker se je dalo parcelo rezervirati, saj imamo velik šotor in takrat še male otroke, ki smo jih lahko breskrbno pustili do vode, saj smo imeli parcelo vedno blizu.
Kamp je bil tista leta res lep, sanitarije nove, čiste, plaža super ( ta je še sedaj), le z leti so ga začeli širiti in s tem več ponudbe, raznih igral, bifejev, ostalih "štantov"...
Ker smo imeli parcelo v središču kampa, je to pomenilo nič več miru, cele procesije ljudi predvsem zvečer mimo parcele ipd.
Z večjim številom gostov se je tudi kvaliteta uslug malo znižala, saj smo dobili občutek, da vsega ne zmorejo več.
Mi z osebjem nismo nikoli imeli nobenih težav, je tudi res, da nikoli nismo pol otrok prešvercali ipd. Dekleta na recepciji so bila fer, brez težav smo delali rezervacije, pomagali so če so le mogli.
Parcele so večinova, vsaj v tem prvotnem delu kampa, precej velike, z vodo in elektriko, ter tudi kar precej poraščene.
Kolegi pavšalisti , vsaj nekateri, so imeli tudi nekaj težav, predvsem zaradi omejitev, kaj lahko na parceli naredijo in česa ne smejo.
Se je pa vedo vedelo, da je v "čakalni" vrsti veliko gostov, ki čakajo na pavšal.
Tudi cene so bile kar ohoho. Npr, mi smo v glavni sezoni za parcelo in 4 osebe dali tudi do 60 EUr na dan.
Pavšal je bil pa predlanskem ( takrat smo bili v glavni sezoni nazadnje tam) od 3.600- cca 5.000€
Meni osebno je kamp še vedno všeč, zadnji dve leti ga zapirajo decembra in januarja, plaža je res krasna prodnata, tudi zelo dolga, cca 4 km vsega skupaj, gužve ni tudi v glavni sezoni ne.
Midva z možem, sedaj ko sva večinoma sama, hodila okoli 1. maja in potem tudi jeseni, kar nekaj silvestrovih sva preživela v mobilnih hiškah
.
Kakšno je aktualno stanje glede pavšala na žalost ne vem, najbolje da se sami pozanimate, najbrž pa taboljših parcel ne več za dobit za pavšal.
Uglavnem, meni je še vedno všeč in bomo še šli
, za vas pa držim pesti da boste dobili kak pozitiven odgovor od njih