Objavljeno: Sr Mar 28, 2012 11:20 am
Pozdravljen,
mi smo šli pred leti (preden sva dobila otroka) s partijo 2 leti zapored na robinzonske in je bilo fenomenalno. Bili smo na Pašmanu in na Dugem otoku oz. na Lavdari (otoček nasproti mesta Sali na Dugem otoku). Na Pašmanu smo bili v enem zalivu kamor ne pelje cesta,avto pustili pri lastnikih v kraju in nas je gazda z barko peljal okoli otoka. 5 metrov od morja hiška, lasten pomol,svoj del morja in plaže, sosednje hiške najmanj 30 metrov stran, kar koli delaš nobenega ne motiš in noben tebe.Elektrika na plin (hladilnik, radio, ena luč za zvečer). Pripelje se vsak dan trgovina-ladja do tvojega pomola(jo slišiš, greš na pomol in mal pomahaš) in imajo gor vse, kakršne koli posebne želje (meso, ...) pa naročiš za naslednji dan.
Na Lavdari, pa isto NOR DOPUST!!!! Avto pustili v Saliju, gazda z barko peljal na otoček, tam je sam kaka peš potka. Hiša v 2. nad., isto 5. metrov do morja, lasten pomol,enako elektrika. Gazda nas je vsaka 2-3 dni peljal v Sali v trgovino (lahk si rentaš pri njemu tut čoln, zelo ugodno). Skratka 14 dni delaš kar hočeš in kadar hočeš, za naju najboljši dopust kar sva jih imela! Mi smo to poiskali prek agencije, ampak že na Lavdari nam je gazda reku kaj nismo njega kontaktiral direkt, pride ceneje. Gazda je bil HONDA (vsi so ga poznal pod tem vzdevkom, še žena ga je tako klicala) imel je tut športni ribolov na velike ribe al nekaj podobnega. NE BO VAMA ŽAL, JAZ SE ŽE VESELIM, KO OTROKA ZRASTETA, DA NE RABITA VEČ OTROŠKEGA IGRIŠČA AMPAK DOBRO MASKO IN PLAVUTKE, PA BOMO SPET ŠLI NA ROBINZON, KER TU SI ČLOVEK RES SPOČIJE, AL PA NA ŽURA, KAKOR MU PAŠE, PA SE NI TREBA NOBENMU PRILAGAJAT. LP!