Pavšal v kampu

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: nitimar

Brez avatarja
nitimar je odsoten
nitimar
Prispevki: 1

Pavšal v kampu

Objavljeno: Če Jan 19, 2012 10:16 am

Pozdravljeni,

imam eno vprašanje in sicer, če je kdo imel tak primer oz. je seznanjen kako je v takem primeru glede pavšala.
Od kolega bom kupil konec poletja (mesec september) prikolico, ki bi jo potem peljal v drugi kamp in jo postavil na pavšal parceli. Vendar pa sem se tu znašel pred problemom, saj mi na recepciji kampa pravijo, da bom moral plačati pavšal v celoti (za celo leto) in ne samo proporcionalni del.
Tu bi želel vašo pomoč in sicer, kako je z plačilom pavšala v takem primeru. Ali se res plača cel pavšal ne glede kdaj začneš koristiti pavšal?
Saj če bi jo pripeljal junija ne bi dosti težil, vendar če pridem septembra, ko je sezona že končana se mi zdi neumno, da plačam za celo leto.

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Pavšal v kampu

Objavljeno: Če Jan 19, 2012 12:33 pm

Vsak kamp ima svoje pogoje glede pavšala in če pravijo, da je pavšal možen le ob plačilu celoletne premije, potem drugače ne bo šlo.

Kaj pa če bi dali prikolico za zimo nekam na deponijo prikolic in jo potem šele naslednjo sezono pripeljali kamp. Kaj pa če jo septembra postavite v kamp in za tisti mesec  plačate običajno ceno kampiranja + še zimski pavšal za deponiranje prikolice.

Odgovori