Pavšal Đardin

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: persolla

Brez avatarja
persolla je odsoten
persolla
Prispevki: 2

Pavšal Đardin

Objavljeno: To Jan 03, 2012 12:51 pm

Pozdravljeni, prosil bi če mi kdo lahko pove kaj več o kampu Đardin razmišljamo namreč, da bi postavili prikolico v ta kamp. Zanima me kdaj je treba rezervirat parcelo oz. če se sploh da dobit parcelo v prvi coni in če kdo ve ali imajo na parcelah vodo in odtok.
Hvala in lep pozdrav.

Odgovor Napisal/-a: bobo1841

Brez avatarja
bobo1841 je odsoten
bobo1841
Prispevki: 10

Pavšal Đardin

Objavljeno: To Jan 03, 2012 7:22 pm

Mi kampiramo v omenjenem kampu že več let ,vendar prikolico postavimo vsako leto na drugo parcelo,parcelo rezerviramo okrog maja in nikoli ni bilo nobenega problema.
Lastnika kontaktiraj prek maila in ti bo poslal plan praznih parcel ,koliko vem sta prvi dve ali tri vrste z vodo in odtoki,so pa precej glasne zaradi bližine mesta in plaže(galama ponoči),pa na zvonček cerkvice ob 6:00 se navadite,drugače je pa zelo lepo,ker se vsako leto vrnemo.
Upam da se vidimo avgusta,saj smo gosti v večini prekmurci,stajerci in zagrebčani!l.p.

Odgovor Napisal/-a: persolla

Brez avatarja
persolla je odsoten
persolla
Prispevki: 2

Pavšal Đardin

Objavljeno: Sr Jan 04, 2012 5:50 pm

Hvala za odgovor, zanima me pa še tvoje mnenje okrog izbire lokacije parcele, če sem prav razumel je boljša oz. mirnejša izbira na desni strani kampa (gledano z morja). Upam,da bom našel pravo parcelo saj jo bom postavil čez celo sezono.
Lep pozdrav ter srečno 2012.

Odgovor Napisal/-a: bobo1841

Brez avatarja
bobo1841 je odsoten
bobo1841
Prispevki: 10

Pavšal Đardin

Objavljeno: Sr Jan 04, 2012 8:36 pm

Ja desno je več miru kot po levi strani vendar ne postavljaj prikolice pri recepciji ker je že cesta v bližini,sence je povsod dovolj,so pa lepe parcele za paušaliste v bližini desnih sanitarij gledano z morja!

Odgovori