Kamp Zidine - otok Rab

Vse o hrvaških kampih

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: wendy

Brez avatarja
wendy je odsoten
wendy
Prispevki: 1

Kamp Zidine - otok Rab

Objavljeno: Po Jul 29, 2013 9:00 am

Zanima me ce je kdo ze bil v kampu Zidine,naj bi bil Eko kamp...po slikah sodec zelo lepo in mirno okolje..brez hrupa in guzve,zato me kar mika.  me pa zanima nasledje ,nikjer ni zaslediti cenika pa tudi ne oddaljenosti ker se baje z avtom v kamp ne da.  Nameravam iti 2.teden v  septembru, pa kako je glede vrmena  septembra na Rabu? se se da kampirati? Poslala sem tudi mail lastniku pa ni in ni odgovora glede cene. Imajo ze postavljene sotore in me prav zanima cena....
Hvala ze v naprej za odgovore! Lp

Odgovor Napisal/-a: EllaZoja

Brez avatarja
EllaZoja je odsoten
EllaZoja
Prispevki: 2

Kamp Zidine - otok Rab

Objavljeno: Po Jul 29, 2013 1:54 pm

Že dolgo hodim v tale kamp. Res je zelo lepo, domače in sproščeno okolje. Do kampa se z avtomobilom res ne da, kar pa je čudovito, saj med šotori ni vozil. Kakšnih 200 metrov od parkirišča do kampa pa tudi ni problem. Na voljo so samokolnice za prevoz prtljage :)
Kamp je sicer precej zaseden in ga je potrebno vnaprej rezervirat. Šotori so že postavljeni, prav tako dobiš svoj prostorček v hladilniku in polico v shrambi. Na uporabo so tudi kuhalniki in vsa posoda.
Cena je ugodna. Cenejša od večine kampov na Hrvaškem.

Odgovor Napisal/-a: 1Ir1

Brez avatarja
1Ir1 je odsoten
1Ir1
Prispevki: 1

Kamp Zidine - otok Rab

Objavljeno: To Avg 13, 2013 7:01 am

Tudi jaz sem po forumih spraševala za ta kamp - ne vem, zakaj taka skrivnost glede cene? Koliko prej je potrebno rezervirat?

Odgovor Napisal/-a: EllaZoja

Brez avatarja
EllaZoja je odsoten
EllaZoja
Prispevki: 2

Kamp Zidine - otok Rab

Objavljeno: To Avg 13, 2013 8:18 pm

Fajn je hitro rezervirat, da dobiš željeni termin. Jaz to storim že začetek junija. Sicer pa vsaj teden ali dva prej je dobro poklicati oskrbnika, ki tudi prijazno razloži in pove kako in kaj (govori Slovensko).

Kontakt in ostale info pa so na tejle strani: http://www.zidine-lopar.com/hr/kontakt.html

Odgovori