S prikolico v Istro
Objavljeno: Pe Avg 19, 2011 1:34 pm
Sedaj je pa problem izbira kampa. Vsekakor bi jo imel v Istri, najraje na severu. (Savudrija, Umag, Novigrad, Poreč..). Po možnosti v borovem gozdu. Drugače nimam velikih zahtev. Sem pa videl, da imajo nekateri kampi dokaj poceni letne pavšale (okoli 1600 ojrov). Čeprav ne vem, kako je s tem.. .mal dnarja, mal muzike... Če maš pavšal, potem je dobro dobit še kakšne najemnike, da se malo stroški pokrijejo. Pavšal mi je všeč tudi zato, ker lahko uletiš samo za en vikend in nimaš sitnosti. Pa še to me zanima: ali je v vseh kampih tako, da je treba prikolice, ki so na pavšalu, izselit po koncu sezone?
Osebno sta mi všeč Pineta v Savudriji pa Stella Maris v Umagu, oboje poznam že iz otroških let. Tudi Sirena pri Novigradu ni slaba, je pa menda grozno težko dobit parcelo tam. Bil sem tudi že v Lanterni. Osebno mi je najpomembnejše, da je dosti sence in borov gozd (fajn aroma).
Bom pa vsekakor še malo počakal, da se na mojem varčevalnem računu nakaplja nekaj šoldov, pa še kakšna bejba pride.. :) Pol bo lažje. :)