Objavljeno: Če Okt 04, 2012 5:54 pm
Moje celo stanovanje ni veliko 60m2, kaj šele 100m2. Mislim da bo parcela popolnoma zadoščala uživanju v kampu. :-)
[/QUOTE]
Hehe. Potem bi pa rad videl, kako zgleda, da bi v tvoje 60m2 veliko stanovanje postavil: Adrio 450, baldahin, nadstrešek širok cca 3m, kuhinjo...pa verjetno imaš svoj parkirni prostor, tako da računajmo še prostor za vsaj en avto. Pa včasih se zgodi tudi, da nas je na parceli 6 ali več, dva avtomobila...
V glavnem, v ponedeljek smo se vrnili iz kampa. Nekateri že pridno pospravljajo prikolice iz delov kjer se bo delalo na novo. Je veliko slabe volje, še posebno, ko nekdo pripelje svojo prikolico na novo parcelo. Neka gospa ni hotela mojim sosedom umaknit avtomobila, da bi postavili prikolico. Gospa ima DVA vhoda na parcelo, vendar ji je šlo v nos, ker so prikolico postavljali tik pred njen najljubši vhod. Posredovali so iz recepcije, skoraj klicali avto pajka, nato se je pa gospa ujezila, umaknila avto, ter dala na prikolico listek PRODAM. Najboljša soseda:)
Mi smo spet pregledali cel kamp, iskali variante kako in kaj. Potem smo dobili namig od neke gospe, kje bi lahko našli svoj prostor. Lansko leto so v zgornjem delu kampa nekaterim zmanjšali parcele, na žalost bodo nekomu zaradi nas letos to naredili, ampak, komanda direktorja je, da se malo poigrajo s parcelami, in izkoristijo vse kotičke, ker jim je interes da še kako leto ostanemo v kampu. V dogovoru z Lukatom smo našli rešitev, dali so nam zeleno luč in sedaj čakamo da bo parcela pripravljena. Potem pa veselo na delo. Upam, da čim prej, ker mislim, da moram prvi v naši vrsti umaknit prikolico, da bodo potem lahko šli še drugi preko naše parcele. Smo pa kar s težkim srcem že pospravili nekatere stvari.