Objavljeno: Sr Maj 04, 2016 10:03 am
[QUOTE=forumR77]Vsak naj ceni svoje imetje kakor ga pač ceni. Nikomur ne oporekam mnenja niti ga ne vsiljujem, zato bodite prijazni in ne nesramni preko portala. Če je ena hišica na spletu od samega začetka ne mečite vseh v isti koš. Ne vem kaj vas boli cena naše ali ostalih. Ste s tem zgubili kaj svojega? [/QUOTE]
Kot sem že napisal mi je vseeno oz. celo privoščim nekomu da proda hiško za 60k€, samo nekaj je realna cena, nekaj pa želje :) Na koncu se vse proda pod 35k€, vsaj zadnje leto je tako. Pred dvema letoma pa bi šla hiška v prvi vrsti pri morju sigurno brez problema za 40-45k€.
Ne vem pa kaj je narobe če na forumu poveš svoje mnenje glede cen? Sam sem bil prepričan da bi pred dvema letoma za svojo hiško z vso opremo dobil cca. 40-43k€, danes če bi dobil 30-35k€ bi bil zelo zadovoljen, pa imam malo boljšo hiško kot je recimo Ponza ;)
Drugače pa @J4007 v Njivicah lahko dobiš zelo lepo hiško, izbire je trenutno ogromno, od prvih vrst do zadnjih vrst v kampu od 7,5m do 9m od večjih do manjših teras tako da imaš veliko opcij :) Vsekakor ti nakupa ne bo žal v kolikor boš veliko koristil hiško, za par vikendov in dopust pa se ti ta investicija ne izplača.
zdrifko2016-05-04 12:09:53