Objavljeno: Sr Jun 21, 2017 10:52 am
Pozdravljeni,
za nasvet pri izbiri kampa, je potrebno vedeti, koliko ste pripravljeni plačati na dan, vrsta palže, bližina morja, bazeni in seveda podatek ali želite senco.
Pred sezono do nekje 1.7. ali po sezoni po 31.8. je več ali manj prosto povsod, se pravi treba je vedeti kaj želite ( ceno, plažo, senco ).
Kadar se odločite za dražji kamp ( Straško, Šimuni, Zaton, Valkanela itd. ), se izven sezone splača nabaviti kartico Campin Card ACSI ( cena slabih 16,00 € ) katera v določenih dražjih kampih izven sezone omogoča kampiranje za 15, 17,19 € na dan ( parcela, 2 osebi, pes, elketrika itd ). Določene popuste nudi tudi avtokamp.si kartica, katera je brezplačna. Tu bi se posebej zahvali upravljalcu avtokamp.si strani, saj podoben popust kot ACSI kartica nudi avtokamp.si Kamping Kartica v kampu Menina in še nekaj, žal malo kampih.
Seveda tudi meja kaj so dragi kampi ni določena, sam sem štejem vse kampe v katerih cena v Juliju in Avgustu v prvi ali drugi vrsti od morja za dve osebi preseže 50,00 € na dan.
Od nizkocenovnih kampih bi sam izven glavne sezone priporočal Barinico, Male Čiste, Lupis...... V sezoni brez rezervacij ne bo šlo.
Od meni dražjih kampih Straško, Zaton, Šimuni .... , je pa samo stvar okusa. V vseh naštetih in še kakšnem sem bil in nimam nobenih večjih pripomb.
Bi pa vsem, ki se peljete na ali iz morja mimo Karlovca, vsaj za dan ali dva priporočal kamp Slapič ( Duga Resa - Mrežnički Brig ). Kamp leži ob reki Mrežnici. Zadeva je podobna naši Kolpi. Klub temu, da na kampiranjih tujcem s katerimi pridem v stik na veliko in z veseljem promoviram Slovenijo, moram priznati, da je reka Mrežnica z oklico ( meni osebno ) lepša in čistejša od Kolpe. Večina kampov ki sem jih videl ob Kolpi, pa se lahko pride v kamp Slapič učit kako naj bi kamp izgledal ( infrastroktura, čistoča, ponudba.... ). Kamp Slapič in kampi ob Kolpi so cenovno primerljivi.
Gospodar2017-06-21 13:00:51