Objavljeno: Po Jul 30, 2012 2:46 pm
[QUOTE]na poti do mesta Krk imate samo 5 km iz Njivic, pri Malinski, nov
velik trgovski center Plodine in še ena trgovina je od firme trgovina
Krk, ob centru pa še Petrolovo bencinsko črpalko.[/QUOTE]
O, super, to pa nisem vedel. Lepo, da je sedaj tudi bližje večji market.
[QUOTE=guardy]
Dopoldne je ogromno sence in kristalna voda na koncu kampa, kjer so kreteni sedaj naredili pasjo plažo, da ti cucki dobesedno po brisačah hodijo. Razumem, da se grejo psom prijazen kamp, ampak ne moreš Take plaže namenit psom.... Pa ok, psi me še ne motijo, bolj me motijo neotesani lastniki, ki mrcine nimajo privezane in se prosto šetajo in težijo ljudem.
wifi pa škoda zgubljati besede. boljš, da ga nebi imel, ker osebno vseskozi uporabljam bonbon na edge povezavi, pa je hitreje kot kamp wifi, če seveda sploh dobiš povezavo.
[/QUOTE]Daj malo več povej o tej pasji plaži. Na katerem koncu je - tam kjer se je včasih začel "divji" del kampa. A je pasja plaža jasno označena s tablami? Predvsem to me zanima, ker potem se ljudje nimajo kaj razburjat. Plaža je namenjena psom in so lahko psi na tovrstno označenih plažah odvezani. Če pridejo gosti brez psov na takšno plažo je na njihovo "odgovornost"
Še za wi-fi mi povej - a je po celem kampu in kako stabilen je signal? Da je počasen in, da se težko povežeš, je navsezadnje razumljivo. Bolj me zanima, ali prekinja signal, ali je povezava stabilna?