S prikolico v Istro

Vse o hrvaških kampih

Odgovor Napisal/-a: Žabar

Brez avatarja
Žabar je odsoten
Žabar
Prispevki: 16

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 7:51 am

Ugodna cena če je za celo leto. Mogoče še malo počakaj do konca septembra in se odpelji dol. Skoraj sigurno bo kakšen paušalist prekinil in če ni ravno dolga čakalna vrsta se da dobiti kakšno parcelo. Jaz sem na podoben način prišel do odlične parcele ob morju.

Odgovor Napisal/-a: prenovitelj

Brez avatarja
prenovitelj je odsoten
prenovitelj
Prispevki: 46

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 11:19 am

Hvala za odgovore. Tudi o Krku sem razmišljal kot o možni alternativi. Kamp Bor mi je zanimiva zadeva, sploh gornji del. Bi si ga šel kar ogledat. Mogoče enkrat v septembru uletim malo v Kvarner za kakšen dan. :) 

Odgovor Napisal/-a: Kastko

Brez avatarja
Kastko je odsoten
Kastko
Prispevki: 25

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 12:49 pm

Žabar a v Ježevacu si dobil parcelo ob morju? ..Se bo treba odpeljati dol in pregledati, mam namen pregledat kampe po krku in se odločiti..

Odgovor Napisal/-a: Žabar

Brez avatarja
Žabar je odsoten
Žabar
Prispevki: 16

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 1:11 pm

Ne, ne v Ježevacu. Puntižela. Sva s kolegom par let nazaj uletela konec Avgusta v kamp in se je ravno en odločil da naslednje leto ne bo več v paušalu (letos mi je jasno zakaj ne !!!!!)Confused
Moraš stalno preverjati če je kaj prosto. Če jih prosiš naj ti javijo če se bo kakšna parcela sprostila -FORGET IT!!!!!
Sem pa že slišal od ene parih da je KRK kar poln. Veliko sreče!!!

Odgovor Napisal/-a: MiMar

Brez avatarja
MiMar je odsoten
MiMar
Prispevki: 55

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 2:08 pm

[QUOTE=avtokampi.si]v prvem rondoju v mestu se gre za kamp Bor prvi izvoz po cesti v hrib...za kamp Ježevac pa drugi izvoz...zračne linije sta si kampa oddaljena okoli 300 metrov narazen, po cesti pa je kar nekaj 100 metrov več. [/QUOTE]
Takoj iz recepcije Bora (cca 70m) je desno potka, prevozna s kolesom, ki pelje skoraj naravnost do recepcije Ježevca. Sem tudi izmeril s kolesom in je mogoče malo preko 600m.

Brez avatarja
prenovitelj je odsoten
prenovitelj

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 2:24 pm

Mene sicer mika tudi na celino v Kvarnerju. Videl sem, da ima AC Selce ugodno ceno za pavšal. Sicer imam raje borov gozd, vendar glede tega ne kompliciram.
Me pa zanima, če je že kje odprta kakšna debata o prikolicah. Sam bi za začetek poskušil s kakšno starejšo, po možnosti dobro ohranjeno Adrio (npr. 450). Na avto.net jih kar precej prodajajo, zraven pa še precej opreme (baldahin, poden, tudi mizo in stole, ponekod celo hladilnik in omare...).

Brez avatarja
prenovitelj je odsoten
prenovitelj

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 2:46 pm

Sem pa videl, da je AC Kovačine na Cresu ubijalsko dober (borovci plus oljke, pa še stroške trajekta ti povrnejo v primeru daljšega bivanja). :) 

Odgovor Napisal/-a: Kastko

Brez avatarja
Kastko je odsoten
Kastko
Prispevki: 25

S prikolico v Istro

Objavljeno: Po Avg 29, 2011 8:07 pm

Tale  AC Selce pa zgleda zanimiv & pocen.. Če še ma kdo kak predlog za kak kamp za pavšal (do 2200€)

Glede teme s prikolico, mislim da so 2 teme sam nevem če je točno o nakupu prikolice in kakšno kdo priporoča itd..

Odgovor Napisal/-a: Hella

Brez avatarja
Hella je odsoten
Hella
Prispevki: 28

S prikolico v Istro

Objavljeno: To Avg 30, 2011 1:26 pm

Če je govora o AC Selce pri Crikvenici smo ravno prišli od tam. Kamp urejen, parcele so v hrib. Ob morju so bile letos cene pavšala 1.800 eur na začetku ( kar v hrib ) pa 1.500 eur. Osebje je prijazno.
AC Kovačine je pa zakon. Bili lani.

Brez avatarja
prenovitelj je odsoten
prenovitelj

S prikolico v Istro

Objavljeno: Sr Avg 31, 2011 9:02 am

V katerih kampih pa je sploh mogoče, da pavšalistom ni treba prikolice za zimo vleči ven, da lahko ostane na parceli? Za Slatino na Cresu vem, da lahko prikolica ostane tam, ker ima moja žlahta tam prikolico (in to precej veliko). 

Odgovori