Objavljeno: To Jan 20, 2015 8:09 am
Lojze64, se čisto strinjam.....Samo lahko povem, da že od leta 2000 vsako leto opozarjajo, da se bodo stvari enkrat spremenile. Še dolgo so rabili, da so *zaropotali*. Mi smo odšli glih iz vzroka podiranja. In ko smo kupovali pred leti in tudi letos, smo se pozanimali, kakšne spremembe se obetajo. Če ste vi oz nekdo kupovali prikolico z enormnimi betonskimi bloki, lesenimi kuhinjami itd, ste vzeli to v zakup(kot smo tudi mi letos vzeli v zakup). Ali ste se prej pozanimali, kako stvari stojijo in kaj lahko pričakujete? Sami pa veste, da kamp ne bo uredil parcele do neprepoznavnosti in v mejah zakona in jih nato ponudil, še posebej s prikolico na parceli(urejeno in pripravljeno). Potem bi vsi čakali na takšne parcele in s prstom ne mignili. Ker pa se je večina pavšalistov vrnila oz so prodali obstoječe, jim ni bilo v interesu, da bi sami preurejali kamp oz pavšalne prostore. Tudi sedaj mislim, da ne bo kej drugače, ker itak več kot 3-4 leta pavšalne parcele ne bodo obstajale. Zadeva je prišla tako daleč, da bomo morali pavšalisti preurediti prostore v mejah zakona, vsem ostalim ne bodo podaljšali pogodbe in na stroške pavšalista preuredili parcele oz odstranili prikolice. To lahko napišem...naj bi. Kako se bo odvijalo, bomo videli. Zagotovo pa ne bomo dobili urejenih parcel, ker jim to zaradi drugih načrtov tudi ni v interesu.
Pa da ne boste misli, da zagovarjam lastnike kampa, daleč od tega. Mene držijo(v večini) v Njivicah....zanimiva klima, urejene plaže, samo mestece in razdalja do doma. Sami pa bomo parcelo urediti kolikor se bo dalo s čim manj stroška in v tisti meji zakona, ki ga predpisujejo. Ali to, ali pa pač ne imeti dopusta v Njivicah :-)