Objavljeno: Če Nov 27, 2014 7:51 am
Pozdravljeni!
Tudi mi smo dobili obvestilo, da se moramo izseliti. Naša parcela se nahaja pod cesto, ravno pod temi srednjimi WC-ji. Smo pa prikolico postavili to sezono, na to izpraznjeno parcelo pa zato, ker jo je kot super lepo priporočal sam g. Luka Majcen :) K sreči nimamo nobenega nadstreška, betonska plata pod baldahinom je že bila od prej, postavilii pa smo samo ograjo iz trstike (cca. 1m), prikolica pa je normalno vozna. Nimam pa sploh besed, kako smo razočarani, da nam predlagajo parcelo, letos smo zelo uživali, se že malo navadili na vse skupaj (tudi na zmedo na recepciji :) ) sedaj moramo pa ven.
G. Majcnu smo pisali tudi po emailu, odgovoril nam je z nekakšnim splošnim emailom, ker je v bistvu navedel enako kot piše v obvestilo za izselitev. V soboto gremo dol, da pospravimo, ter da se pogovorimo z g. Majcnom. Zahtevali bomo tudi vračilo dela pavšala, ker je v pavšal vračunano tudi zimovanje, ki pa nam ni omogočeno. Poleg tega sem zelo razočaran nad načinom ravnanja kampa, saj smo bili zadnji vikend v oktobru v Njivicah in smo vse lepo pripravili na zimovanje, sedaj čez slab mesec moramo pa še enkrat dol in pospraviti vse. Razumem, da kamp nobenega ne sili, da počitnikuje pri njih, ampak če bi nas že prej obvestili, bi že takrat vse pospravili in spakirali. Pa še nekaj, če mislijo parcele tako urediti, kot so jih pri novih hiškah (pesek plus par dreves) bo to zelo grd kamp, hkrati pa je to grob poseg v naravo. Zelo pa mi je tudi zanimivo, da če uredba velja za vse kampe, da se na tem forumu piše le o Njivicah, tako, da smo verjetno ta obvestila dobili le iz tega kampa.
Lep pozdrav in lepo podiranje :)