Objavljeno: So Jun 28, 2014 7:38 pm
[QUOTE=Kamena]O Mark hvala za odgovor, vidim da poleg tega da obvladaš vse v zvezi s kampiranjem obvladaš tudi italjanščino
Kako je pa s stroškom rezervacije, ki je cca 60 €. Ali se ta strošek odbije od cene bivanja ali je to dodaten strošek?[/QUOTE]
Nekaj malega samo zastopim, ampak dovolj, da vem o čem teče debata.
Obvladam vsega nikakor ne, kampiram pa že od malih nog. Že prej kot otrok, pa potem s prijatelji, punco in sedaj z družino.
Letos gremo v Medulin in v tem kampu se strošek rezervacije ne odbije od cene bivanja. Sem ravno zaradi tega klical v kamp in mi je receptorka prijazno povedala, da za ta denar dobimo to, da pridemo dogovorjenega dne v kamp, ne rabimo iskat parcele in s tem zgubljat čas, ampak nas bo enostavno čakala nezasedena. Torej pridemo ob 8.00 direkt na parcelo in postavimo šotor, ob 9.00 pa ati že prvi radler pije v senci. (vsaj upam).
To smo sicer letos prvič storili (rezervirali), ker imamo novo članico, ki je stara eno leto in mi res ni do tega, da bom v najhujši vročini iskal primerno parcelo, nazadnje pa pristal na najbolj sončnem delu kampa z eno leto starim otrokom.
Drugače ti pa želim veliko užitkov pri kampiranju in veliko lepega vremena!