Bom napisal izkušnje. Neke hude gužve ni bilo, večina parcel je rezerviranih, ampak če nisi predolgo na dopustu, se sigurno najde kakšna, ki v tistem času ni rezervirana. Drugače neparcelirani del zgoraj nad igriščem je bilo več ali manj še kar precej prosto, majhen problem zna biti da omarice za elektriko niso tako na gosto postavljene in 25m kabla ni vedno dovolj.
Sam sem si sicer napačno predstavljal, da so ti zeleni kvadrati neparcelirani del. Oziroma celo so, ampak so povsod sami pavšalisti in je prostora mogoče kje vmes samo za kakšen šotor. Za šotore je prostor samo na svetlo modrem delu in še to samo na kvadratih 5/19-5/23. Takoj nad igriščem pa so postavljeni veliki šotori za mladino - cca 20 šotorov.
Na WCjih in tuših ni bilo še nobene gužve, tudi ob najbolj obljudenih urah. WC-ji spucani v nulo, vedno milo, papirnate brisačke, wc papir. Skratka, brez pripomb. Sanitarni blok praktično nov, vsaj št. 7, ki je bil meni najbližji.
Wi-Fi je po celem kampu zastonj, ampak signal je bolj slab.
Na plaži prostora še dovolj, ni pa skoraj nikjer nič sence, razen nekaj v delu med rdečimi in modrimi kvadrati.
Trgovina praktično brez pripomb, dobro založena, cene res enake kot v Konzumu oz. ostalih marketih v mestu. Edina pripomba bi bila na ponudbo mesa, ki je res slaba. En dan je svinjina, en dan piščanec, nekaj čevapov. To si res ne predstavljam v čem je fora, da je tako slaba ponudba, še manj si predstavljam kako to izgleda v sezoni?
Restavracije zraven trgovine ne priporočam, sem šel in je bila bolj žalost, sploh se izogibajte teh njihovih "dnevnih ponudb".
V glavnem sem bil zadovoljen in bi kamp ocenil zelo dobro.