Pozdravljeni.
Najlepša hvala na hitrem odgovoru. Naredila sem tudi ožji izbor kampov (tja do Krka), vendar sem spisek pozabila v službi. Bom jih pa prepisala, ker so informacije na vaši strani o teh kampih precej različne.
Gledala sem predvsem, da je plaža primerna za otroke, in da so sanitarji kolikortoliko urejeni. Našla sem nekaj luštnih zadev - Premantura, Fažana in še nekaj.
Se pa imen kampov ne spomnem, ker sem danes pregledala na internetu cca 200 kampov
in karkoli bom rekla, se bom zlagala.
Nam ni niti pomembno, da je parcela v prvi vrsti, pomembnejše je, da je vsaj nekaj naravne sence, da so sanitarji urejeni tudi v sezoni, da je dostop do vode omogočen malim otrokom (lahko je takšna plaža tudi oddaljena od kampa kakšen kilometer, sploh ni problema, se vzamejo kolesa dol, ali pa se gre malo peš).
Kampi na začetku Istre odpadejo - predvsem zaradi kamnitih in betonskih obal, trave v vodi.
Gledala sem en kamp, primeren za potapljače, tisti mi je bil res luštkan, imam 3 klicaje zraven
.
Pa prednost bi dala manjšim kampom - da ni tiste orng gneče, pa da ponoči ni prevelikega kravala (tako recimo kamp v Medulinu odpade).
Torej računamo cca do 3000€ stroškov na sezono? Do kdaj pa si lahko tam v prikolici? Lahko greš recimo za krompirjeve počitnice dol? Vem, da morje ni več primerno za kopat, je pa fino malo pokolesarit in menjat zrak.
Ali kdo od vas potem oddaja prikolico? Tako prijateljem, znancem, da si malo pokrije pavšal? Kako imate urejeno s tem?
Lep pozdrav!