Kamp Njivice na Krku - informacije iz kampa

Vse o hrvaških kampih

Odgovor Napisal/-a: TadejP

Brez avatarja
TadejP je odsoten
TadejP
Prispevki: 26

Objavljeno: To Sep 18, 2012 9:25 am

Včeraj smo bili v kampu, iskali prazno parcelo za našo prikolico. Vse skupaj ni nič prostora, veliko je že zasedenega, kar je pa prostega bo pa tako stisnjeno, da se boš komaj premikal. Sicer smo našli eno parcelo, vendar ne vemo še če bo to to. Na tem prostoru naj bi imeli mir vsaj 3-4 leta. Za sredinski del kampa garantirajo nekje še eno leto, dan cesto pa še nekje 3-4 leta. Vendar gre prva vrsta ob cesti, kjer je pekarna Vrbnik tudi ven.

Odgovor Napisal/-a: alamar

Brez avatarja
alamar je odsoten
alamar
Prispevki: 120

Objavljeno: To Sep 18, 2012 3:10 pm

[QUOTE=avtokampi.si] ahac, to da je uprava kampa dovoljevala tako stanje pavšalnih parcel pa ni točen podatek. Ker smo v kampu Njivice skorajda vsako leto vsaj 1 x na ogledu, se točno spomnimo, da je bil v recepciji stalno postavljen pano z navodili o dovoljeni opremi parcel. Mi smo spomladi leta 2010 prosili recepcijo kampa za dodatna pojasnila in poslali so nam  mail z zakononom in fotografijami.[/QUOTE]
Ja, vsako leto od kdaj - 2010? Kaj pa 10, 20, ali 30 let nazaj. Vsi vemo, kakšen je bil izgled večine kampov v jugi. Sami so si krivi, da so toliko časa "dopuščali" takšno stanje, sedaj je pa treba vse na huruk pospraviti. Sočustvujem z vsemi dolgoletnimi pavšalisti v kampih, ki jih obravnavajo na takšen način.

Odgovor Napisal/-a: obmat

Brez avatarja
obmat je odsoten
obmat
Prispevki: 72

Objavljeno: Sr Sep 19, 2012 4:41 am

TadejP, kje ste pa sedaj našli parcelo, če ni skrivnost? Da vidim, če boste morda kje naši sosedje? Smile
Če bomo še lahko 3-4 leta ti nad cesto ostali, bo tako super, v prvi vrsti nad cesto pa tako misli bit shoping ulica, ne bomo imeli daleč do stojnic. Smile 

Brez avatarja
TadejP je odsoten
TadejP

Objavljeno: Sr Sep 19, 2012 10:14 am

Obmat, kje ste bili pa vi prej? Parcelo smo rezervirali čist na vrhu,pod depandanso.

Odgovor Napisal/-a: pek53

Brez avatarja
pek53 je odsoten
pek53
Prispevki: 7

Objavljeno: Sr Sep 19, 2012 11:54 am

Jaz oziroma mi, smo zelo zadovoljni z  kampom Njivice, ni treba smo kritizirati saj se trudijo da bi bil kamp lepši pa tudi prijazni so na recepciji, jaz imam zelo dobre izkušnje z njimi pa smo tam že veliko let. (glejte v prihodnjost...!)

Odgovor Napisal/-a: pek53

Brez avatarja
pek53 je odsoten
pek53
Prispevki: 7

Objavljeno: Sr Sep 19, 2012 12:33 pm

[QUOTE=pek53]Jaz oziroma mi, smo zelo zadovoljni z  kampom Njivice, ni treba smo kritizirati saj se trudijo da bi bil kamp lepši pa tudi  osebje na recepciji je prijazno, jaz imam zelo dobre izkušnje  saj smo tam  že veliko let in upam, da bomo tudi ostali.Smile (glejte v prihodnjost...!)

[/QUOTE]

Odgovor Napisal/-a: zdrifko

Brez avatarja
zdrifko je odsoten
zdrifko
Prispevki: 96

Objavljeno: Sr Sep 19, 2012 6:12 pm

Upajmo da bo prihodnost bolj svetla(odnos) in lepša(kamp) :)

Odgovor Napisal/-a: obmat

Brez avatarja
obmat je odsoten
obmat
Prispevki: 72

Objavljeno: Sr Sep 19, 2012 8:25 pm

TadejP, mi smo pa v prvi ulici desno od recepcije proti pekarni, potem pa na koncu ulice, tako da če boste pod depandansami, ne bo tako daleč stran. Kako veliko pa lahko imate parcelo, a so vam kaj določili? Kar se pa tiče prijaznosti osebja, pa tudi jaz nimam pripomb, so zmeraj bili prijazni, pa smo zdaj tam tretje leto.

Odgovor Napisal/-a: ajci

Brez avatarja
ajci je odsoten
ajci
Prispevki: 5

Objavljeno: Če Sep 20, 2012 12:54 pm

[QUOTE=pek53]Jaz oziroma mi, smo zelo zadovoljni z  kampom Njivice, ni treba smo kritizirati saj se trudijo da bi bil kamp lepši pa tudi prijazni so na recepciji, jaz imam zelo dobre izkušnje z njimi pa smo tam že veliko let. (glejte v prihodnjost...!)

[/QUOTE]
Ja res so prijazni, ni kaj, še posebno prijazni so takrat ko jim prineseš nazaj račun. Gospodična na recepciji ni niti trznila, ko sem jo seznanila, da mi je pri vsakem računu računala en dan več. Ker nismo plačali cele vsote na koncu dopustovanja in smo to počeli na "obroke" so se računi glasili... primer:
od 30.6. do 10.7. in naslednji račun od 9.7. do 31.7 in naslednji od 30.7. do 18.8. To so trije dodatni dnevi.Clap, nekateri pač znajo računat...

Brez avatarja
TadejP je odsoten
TadejP

Objavljeno: Če Sep 20, 2012 7:07 pm

Računat res ne znajo. Npr., pri nas pozabili nekajkrat računat dodatni avto, za osebe, ki jih nisem imel napisane na pavšalu so šteli da so, tako da smo bili mi v plusu :) Drugače so še kar prijazni. Edino, ko sem pred začetkom sezone pustil na neurejenem delu plaže prikolico za čoln, je le ta čudežno izginila. Najdli smo jo za recepcijo. Kao, ne sme bit nič na plaži. Dol pa parkirano marsikej:avtomobili, druge prikolice, itd....
Parcelo smo pa najšli sami, z Lukatom sva prek telefona še mela pogovor če je na voljo. In je. Zdaj je rezervirana. Drugače bo pa kmalu vse polno, en na drugem bomo, parcela, ki smo jo imeli do zdej je imela cca 100m2, zdaj se selimo na nekje 60m2. Se bomo stiskali, se meli radi in še zeblo nas ne bo :)

Odgovori