Kampi otok Krk-Cres
Objavljeno: Sr Okt 12, 2011 9:49 pm
Bodo naslednje leto uvedli kar nekaj sprememb .Baje bo lahko na pavšalu max 14oseb.Sedaj je bila možnost enega izmed pavšalov brez omejitve.in cena 50m od morja 3100.(Bom za vsak slučaj še enkrat preveril).
Se dobijo parcele tudi za 1700evrov.Kar se tiče pavšalov ,kjer lahko ostanejo čez zimo,je pa kar težka.
Ja 2h če greš samo za vikend je kar dosti.Če si iz Lj. ali kje bližje še ok.
Tako, če potrebujem 3h-3,30h ali pa 5h -,5,30h za vikend je pa kar razlika.Še posebej sedaj ,ko se bo na Krk prišlo direkt iz avtoceste.
3000 je le mal preveč,potem raje koristim najem cca 2-2,5meseca in sem brez skrbi.(Več tako ni časa za dopustovanje)
ali pa kakšne toplice celo leto
saj to je 600eur na mesec .če je v večini kampov sezona 5m.pri nas dobiš za takšen denar že komplet hišo v najem in tudi na Hrvaškem .In iz tega vidika ,kampiranje ni glih tako poceni.Ker če bomo to razglašali bodo tako navili cene v nebo in bodo čez nekaj let 6000 ali celo več.
Cene primerjam za slovensko povprečeje,ter kaj se dobi za takšen denar v tujih deželah,ki so vsaj tako razvite kot Hr . ali bolje in ki lahko ponudijo to kar oni ali več.
Vsekakor povpraševanje -ponudba.Kdo ne bi raje zaslužil 3 namesto 1.
Dobil sem tudi info. ,da bodo v Njivicah na Krku urejali in ,da letijo 1 in 2 vrsta,čeprav mi to sami lastniki-prodajalci zanikajo.
Ali lahko kdo kaj več potrdi tudi glede tega.