Kampi otok Krk-Cres

Vse o hrvaških kampih

Odgovor Napisal/-a: GAD

Brez avatarja
GAD je odsoten
GAD
Prispevki: 10

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: So Okt 08, 2011 2:09 am

Pozdravljeni !

Zanima me kateri kamp na otoku Krku ali Cresu bi bil najbolj primeren za pavšal.(Zaradi vožnje bi najraje na Krku).Imamo 4leta starega otroka ,zato je primerna plaža  glavnega pomena,seveda čista z normalno gnečo ,urejeni sanitarji,igrala,po možnosti bližina mesta-5-10min hoje za nočno zabavo.Bližina vode ,pogled na morje,sprehajalne poti,...Ali se morje hitrio ohladi ali pa je dlje toplo zaradi zaliva.Skratka čimveč info.
Ter seveda ,če lahko navedete cene pavšala in če je še kaj prosto.Nekje do 2500 se meni zdi sprejemljiva cena.Za max 8prijavlenih oseb.
V določenih kampih sem že bil .Toda rad bi še prebral mnenje od koga drugega in si seveda nato odšel tudi ta kamp ogledati.
Hvala

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Ne Okt 09, 2011 6:40 pm

Pozdravljeni, napisali ste toliko kriterijev, da vseh sigurno ne boste zadovoljili. Na Krku imate možnost pavšala le še v nekaterih kampih npr. v kampu Njivice, ki se bo v naslednjih letih popolnoma preuredil, že za naslednjo sezono bodo uredili plažo. Lahko poizkusite tudi v kampu Glavotok, vendar kot nam je znano je kamp skorajda do zadnjega zaseden kar se tiče pavšalnih parcel. V kampu Ježevac in Bor ter tudi v novem kampu Slamni v Klimnem ne sprejemajo več pavšalcev, ker so polni, lahko preverite še v kampu Tiha v Šilu, če je mogoče kdo letos zapustil kamp. Mail smo poslali tudi v Škrilo v stari Baški, če imajo še kaj prostih parcel.  Upamo, da kmalu dobimo odgovor. Verjetno vas kamp Zablaće v Baški ne zanima, ker ima kampa zelo malo sence, plaža pa je dva meseca povsem nabita.
Mogoče bi preverili tudi kakšen kamp v smeri Crikvenice npr. kamp Selce ali pa Oštro v Kraljevici...

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2224

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Ne Okt 09, 2011 7:06 pm

ravnokar smo prebrali komentar enega kampista, ki je bil v septembru v kampu Tiha v Šilu - napisal je da v kampu ni več prostora za pavšaliste :(.

Brez avatarja
GAD je odsoten
GAD

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Ne Okt 09, 2011 10:08 pm

Ja preveril tudi v Tihi(Do zadnjega kotička je bilo nabito) in Slamni vsi pavšali oddani..
Edino v Škrili tam imam dogovorjeno,da lahko.Vendar mi  je malo odmakjen od mesta.Menim ,da bi bilo najbolje v Ježevacu.(Čeprav tega kampa še nisem  fizično obiskal).Ali pa ta prvi ,ki je takoj ko se pride čez most na desno.
V kolikor ne bo kaj pametnega razmišljam ,da bomo potovali z kombijem in šotorom.V šotoru bi postavili prenosno kuhinjo ,kombi bo služil za spanje.Takrat bi seveda menjali lokacije.(Potujemo ponavadi 4odrasli ,1otrok in 1 mladostnik..)
Vendar se mi zdi ,da je takšna varijanta z nestalno parcelo tudi dražja.(Posebej ,če bi večino časa dopustovale samo 2 odrasli os in 2 otoka oz  en je že mladostnik).Sam nimam z tem dosti izkušenj.Saj sem prej dopustoval v hotelih.

Brez avatarja
GAD je odsoten
GAD

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Ne Okt 09, 2011 10:29 pm

Na celini me kampi ne zanimajo vsaj tu na severu-umazana voda.(Če ne bi tako dopustoval v našem morju).Pred 4 leti sem odšel na ogled v Cirkvenico,da bi tam vzeli kakšen apartma ,saj je lokacija super+bližina toplic.Toda na plaži gužva .Morje popoldne že umazano.Cene pa tako najvišje .
In letos mi je en domačin iz Krka dejal,da je imel v Selcu trgovini in,da je tam prava norišnica v času sezone.Baje ni nobenega reda.Vsak se namesti po svoje.(Sam tega nisem preveril).
Potem raje počakam na trajekt in grem na Cres,kot ostanem na Celini.Je  res ,da se zopet izgubi 1-2h.Kar  osebno pomeni kar  dosti ,saj bi korstil bolj ko ne za  podaljšane vikende.
V takšnem primeru ne bi iskal na Krku ampak bi pavšaliral kar na Lošinju v Čikatu,kjer je zame 1A.Posebej narava- zrak je tam res nekaj posebnega.

Odgovor Napisal/-a: markok

Brez avatarja
markok je odsoten
markok
Prispevki: 31

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Sr Okt 12, 2011 3:27 pm

Trajekt res vzame 1.uro časa, ker moraš pol ure prej od doma in pol ure vožnja trajekta.
 Če greš v petek popoldne in nedeljo zvečer domov čez Brestova-Porozina ni gužve. Gužva pa je čez Krk v nedeljo popoldne.
 Trajekti so sedaj za 150 vozil, tako da je gužva večinoma samo soboto dopoldne.
Mi imamo pavšal na Cresu, kamp Slatina že 15.let
V letošnjem letu je bila odlična sezona na celem Cresu- Lošinju.
Spomladi so v naš kam še sprejemali nove pavšaliste , jeseni pa nič več, ker več iztržijo od prehodnih gostov (če pridejo)
V Čikatu so pavšalistom precej povečali cene, saj tako mi je omenil poddirektor lani jeseni na sejmu v Ljubljani.
V Poljani pred Lošinjem je bila že pred 2.letoma cena 3500€, ker so se hoteli znebiti pavšalistov.
Lp, Marko

Odgovor Napisal/-a: alamar

Brez avatarja
alamar je odsoten
alamar
Prispevki: 120

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Sr Okt 12, 2011 5:22 pm

Veliko večino kriterijev bi zadovoljil kamp Kovačine na Cresu, ki je res 1A kamp. Tudi kakšno mesto za pavšal bi se verjetno našlo, le s ceno 2500 EUR ne bo šlo čez.

Brez avatarja
markok je odsoten
markok

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Sr Okt 12, 2011 6:11 pm

[QUOTE=alamar]Veliko večino kriterijev bi zadovoljil kamp Kovačine na Cresu, ki je res 1A kamp. Tudi kakšno mesto za pavšal bi se verjetno našlo, le s ceno 2500 EUR ne bo šlo čez. [/QUOTE]
ta cena je okoli recepcije, najvišje zgoraj je ceneje, ni pa sence in morje je že daleč , je pa bilo tudi v sezoni še veliko praznega.

Odgovor Napisal/-a: alamar

Brez avatarja
alamar je odsoten
alamar
Prispevki: 120

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Sr Okt 12, 2011 7:12 pm

Ja no, okoli recepcije ni glih blizu morja. Če tvoja cena drži, so se ali pocenili, ali pa nekaj ne štima, ker tukaj je info iz drugega  foruma za par let nazaj

"Mi smo pavšal plačali do 15.11.2008, do takrat je veljal popust in je bil 2560 €, sedaj pa je okrog 2800 €. "

http://www.ringaraja.net/forum/Cres-kamp_Kova%C4%8Dine/m_3833301/tm.htm
alamar2011-10-12 21:13:20

Brez avatarja
markok je odsoten
markok

Kampi otok Krk-Cres

Objavljeno: Sr Okt 12, 2011 7:29 pm

Poleti smo se malo sprehodili po mestu Cresu in ob obali do kampa, potem mimo recepcije in po zgornji cesti do parkinga v mestu.
Za primerjavo smo vzeli cenik in če se prav spomnim imajo 4.cone
1. ni za pavšaliste
2 nad 1.cono in pod recepcijo in ceno okoli 3000
3.malo pod recepcijo in malo nad recepcije okoli 2500
4.  nad 3.cono  do zgornje ceste okoli 1800€
točno pa lahko napiše kdo ki je tam pavšalist

Odgovori