Depo Sv. Lucija Vodnjan

Vse o kampiranju, naši spletni strani, vaši predlogi

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: kampist

Brez avatarja
kampist je odsoten
kampist
Prispevki: 4

Depo Sv. Lucija Vodnjan

Objavljeno: To Okt 15, 2024 9:14 am

Pozdravljeni, zanima me, ali je imel še kdo slabe izkušnje z imenovanim depojem. Meni je med prevozom zapel eno vejo in zlomil en del dodatne strehe. O tem me ni niti obvestil, ampak ji je kar sam "popravil". Ko sem mu rekel, zakaj me ni takoj pojlical, je rekel, da saj ni bilo potrebe, ker je vse že sam spravil v prejšnje stanje. Pa seveda ni bilo tako. Ampak to še ni bilo najhujše. Pri popravljanju se je očitno z lestvijo naslonil na prikolico in tako napravil 4 kar lepo vidne udrtine z odrgnjeno barvo do pleha. Nato pa trdil, da on ne ve, kaksno je bilo prejšnje stanje in da obstajajo tudi lojtre na A ipd. Skratka, sprenevedanje, tudi ko sem mu pokazal 1 mesec stari sliko prikolice, kjer poškodbe še ni bilo. Skratka, zelo zelo "pameten" in nič kriv ter poln samega sebe. Ti pa nek težak.

Odgovor Napisal/-a: diningdroopy

Brez avatarja
diningdroopy je odsoten
diningdroopy
Prispevki: 2

Re: Depo Sv. Lucija Vodnjan

Objavljeno: Po Dec 22, 2025 10:17 am

Even when you showed a recent photo proving Geometry Dash the trailer was undamaged before, he denied responsibility and claimed the dents were already there.

Odgovor Napisal/-a: Baccarini22

Brez avatarja
Baccarini22 je odsoten
Baccarini22
Prispevki: 1

Objavljeno: Po Jan 05, 2026 2:44 am

Wow, that's a terrible experience! It sounds incredibly frustrating to deal with someone who's so unwilling to take responsibility. It's unbelievable he tried to cover it up and then argue about it. Stories like these really make you want to avoid certain businesses. Kind of reminds me of how frustrating it can be when you mess up a tricky jump in Run 3  and have to start over! Hopefully you can get this resolved somehow, maybe through insurance? Good luck!

Odgovor Napisal/-a: Josephiah

Brez avatarja
Josephiah je odsoten
Josephiah
Prispevki: 1

Objavljeno: Po Jan 05, 2026 9:33 am

Živjo! Očitno si imel res neprijetno izkušnjo. Taki ljudje, ki nočejo priznati svojih napak, so res frustrirajoči. Upam, da si vse skupaj rešil brez prevelikih težav! V takih situacijah mi prija, da se malo razvedrim, na primer z igro, kot je Drive Mad. Tudi jaz sem se včasih razbremenil s podobnimi igrami, ko so me stresni trenutki spravili ob pamet. Ostanite pozitivni!

Odgovor Napisal/-a: Victoria Moss

Brez avatarja
Victoria Moss je odsoten
Victoria Moss
Prispevki: 5

Objavljeno: Pe Maj 15, 2026 7:21 am

Uf, grozno! It sounds like you had a really bad experience. Podobno kot, ko si na Omegle 
in takoj naletiš na nekoga, ki je aroganten in ne posluša. Upam, da ti uspe rešiti to situacijo! Žal mi je, da se ti je to zgodilo.

Brez avatarja
Victoria Moss je odsoten
Victoria Moss

Objavljeno: Pe Maj 15, 2026 7:21 am

Uf, grozno! It sounds like you had a really bad experience. Podobno kot, ko si na Omegle 
in takoj naletiš na nekoga, ki je aroganten in ne posluša. Upam, da ti uspe rešiti to situacijo! Žal mi je, da se ti je to zgodilo.

Brez avatarja
Victoria Moss je odsoten
Victoria Moss

Objavljeno: Pe Maj 15, 2026 7:22 am

Brez avatarja
Victoria Moss je odsoten
Victoria Moss

Objavljeno: Pe Maj 15, 2026 7:23 am

Odgovori